Full-stack utvikler

Full-stack utvikler
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Full-stack utvikler
Arbeidgiver:
BRAATHENS IT AS
Sted:
LYSAKER
Søknadsfrist:
Utløpt
Vi ser etter deg som er kunnskapsrik og brenner for eget fagfelt.
Som del av teamet vil du aktivt kunne bidra til at de forskjellige tjenestene understøtter Braathens ITs virksomhet på en effektiv og optimal måte. Hverdagen består av interessante og utfordrende oppgaver, med gode faglige utviklingsmuligheter. Du vil kunne jobbe med virksomhetskritiske prosjekter i et internasjonalt, stimulerende og godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse.

Arbeidsoppgavene vil være utvikling av produktet Reztic (selskapets nysatsning), samarbeid med interne og eksterne ressurser, system design og arkitektur, utvikling og test. Det vil også være noe pre-sales support, spesifikasjoner og dokumentasjon.
Det forventes at du har gode analytiske evner, er strukturert og har en høy grad av gjennomføringsevne.

Arbeidssted er Lysaker og vi tilbyr parkering til alle ansatte med lading til el-bil, ytelsesbasert pensjon, et godt arbeidsmiljø og sosiale arrangementer. Kjernetiden er mellom 9 og 15. I tillegg får de ansatte billetter til Dyreparken i Kristiansand og tilgang til ferieleiligheter på Mallorca.

Ønskede kvalifikasjoner
Erfaring med klient-teknologier og rammeverk som Java, Javascript, Angular, React/React Native, native apps (iOS/Android), NodeJS og HTML og CSS.
Erfaring med tjenestebasert arkitektur/utvikling og REST baserte tjenester
Erfaring med SQL-databaser, per i dag benyttes Oracles produkter
Erfaring med TDD og smidig utviklingsmetodikk
Erfaring fra deltagelse i alle faser i utviklingsprosessen

Personlige egenskaper
Oppstarter som evner å sette i gang og levere nye initiativer
Trives med hele prosessen fra design og arkitektur til ferdig produkt
Evne til å bygge gode relasjoner og samarbeidsformer
Ønske om og evne til å ta et Tech Lead ansvar
Gode analytiske evner
Strukturert og med høy grad av gjennomføringsevne
Selvstendig

 

Om arbeidsgiveren

Braathens IT ble grunnlagt i 2002 og er en ledende leverandør av kundesentriske og innovative IT-løsninger. Vi tilbyr kommersiell programvare til luftfart og reiseliv som standardiserte produkter.

Som en del av bedriftsgruppen Braathens Aviation, har Braathens IT en solid og omfattende erfaring fra luftfarts- og reiselivsnæring. Selskapet eies av Braganza.

Vi bygger selv og eier programvare som spiller sammen med store internasjonale IT-systemer som Amadeus og Sabre. For våre kunder er våre systemer virksomhetskritiske. Braathens IT utviklet TravelPass-teknologien, noe som gjør det mulig for flyselskaper å tilby de reisende abonnementsprodukter som klippe- og månedskort, for eksempel Trip pass (forhåndsbetalte turer mellom destinasjonen) og Unlimited pass (ubegrensede flyreiser mellom destinasjoner over en viss tidsperiode).
I porteføljen har vi også Internett-reservasjonsmotorer (billettsalg og tilhørende tjenester), Loyalty og Airport Self Service (innsjekkingskiosker og speed-porter), som kjører mer enn fem millioner årlige transaksjoner for kundene.

Våre kunder opererer i Nordeuropa, Midtøsten og USA: SAS, Etihad Airways i De Forente Arabiske Emirater, amerikanske Cape Air og svenske BRA benytter TravelPass. Ambisjonen er å ta en ledende internasjonal posisjon for abonnementsprodukter innen luftfart.
Braathens IT har kontorer på Lysaker i Oslo. Vi retter oss mot luftfart samt reiselivsnæring. Selskapets nysatsning er Reztic, et SaaS som kombinerer reservasjons- og billettsystemer fra forskjellige bransjer. Dette benyttes blant annet av Kristiansand Dyrepark til kjøp av billetter, forestillinger, overnattinger og mer i én brukeropplevelse, både på nett og mobil.

Våre konsulenter