Senior SAP Retail Consultant

Senior SAP Retail Consultant
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior SAP Retail Consultant
Arbeidgiver:
Elkjøp Nordic AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vil du være med å designe og utvikle Elkjøp sitt nye Next Generation Retail system?

Vi i Elkjøp-konsernet er godt inne i en digital transformasjon der kundeatferd stadig er i rask endring og hvor krav til tekniske løsninger for effektiv detaljhandel øker. Vi ønsker nå å styrke vårt team med en Senior Konsulent innenfor SAP Retail som vil ha primærfokus på SAP Retail og omkringliggende fagområder som; SAP F&R, SAP CAR, SAP TM, SAP EM, SAP EWM og Neptune Planet 8.

Elkjøp har i dag flere spennende prosjekter på gang innenfor SAP. Du vil i denne rollen ha en sentral rolle i vårt prosjekt hvor vi skal implementere et framtidig systemlandskap i henhold til SAP roadmap for Retail med både cloud og on-premis installasjoner.  I denne rollen vil du hjelpe oss med å drive frem gode løsninger for våre kunder som kontinuerlig setter større krav til sømløse opplevelser i sanntid på tvers av interaksjonspunkter. Du må kunne fungerer som både løsningsarkitekt, gjennomføre endringer samt kunne drive feilsøking og feilretting
 

Nøkkelord

SAP ECC, SAP F&R, SAP CAR, SAP TM, SAP EWM, SAP EM, Microsoft Azure, Microservices, Neptune Planet8 og Planet9
 

Hos oss vil du arbeide med:

Du er vant til å holde deg oppdatert på kommersiell roadmap og bruke din teknologikompetanse til å legge frem nye muligheter eller økte potensialer for virksomheten.
Du vil arbeide med å kjøre analyser, planlegging, spesifisering og utvikling av vår SAP plattform i tråd med forretningsønsker, samt foreslå forbedringer knyttet til SAP Retail løsningen og andre omliggende områder.
Vi ser etter en som drives av å holde seg oppdatert på sitt fagområde (både forretning og SAP), og ser muligheter i ny teknologi.
Du er en rådgiver av natur, og kan jobbe med rådgivning i strategisk virksomhetsanalyse og bistå med formulering av behov til detaljert kravspesifikasjon
 

Er du den vi ser etter?

Vi er på utkikk etter deg som har tung systemkompetanse på Core SAP logistikkprosesser og Retail som bransjeløsning (SAP SD, SAP MM, SAP CAR OAA, inbound & outbound flows, pricing). Du må ha god forståelse for forretningsprosesser - spesielt innenfor logistikk og hjemdistribusjon.

Det er viktig at du er en teamplayer, og er villig til å spille hverandre gode og dele kunnskap med resten av teamet. Du kan levere under stress og tidspress, og er vant med å jobbe både selvstendig, i prosjekter og i ulike team. 
Videre ser vi for oss at du har erfaring eller ønsker å lære deg mer om:
  • Kjennskap til bruk av Microservices og API Management
  • Kjennskap til Neptune (primært Planet 8)
  • Kunnskap om Integrasjonsoppsett i SAP (distribusjonsmodeller og partneroppsett)
Vi ser for oss ta du;
  • Må være villig til å dokumentere endringer og forberede handover av endringer til drift
  • Har bachelor eller master innenfor relevant område (logistikk, informatikk, økonomi el.l)
  • Sitter på minimum 5 års erfaring med SAP som ERP-system
  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på engelsk, i tillegg til å snakke flytende norsk, svensk eller dansk
 

Hos Elkjøp er det et uformelt og inkluderende miljø, med stort rom for personlig og faglig utvikling!

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Hos oss vil du bli tatt imot i helt nye og moderne kontorbygg i hjertet av Nydalen. Du vil få muligheten til å jobbe i et av Nordens ledende selskaper innen salg av forbrukerelektronikk. Hos Elkjøp har vi konkurransedyktige betingelser med gode personalrabatter. Vi har god firmahelsetjeneste og helseforsikring, samt bonus- og pensjonsordning.
Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke. Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering samt at vi foretar en bakgrunnssjekk på de vi tilbyr stillingen.
 

Forhåpentligvis finner du denne rollen like spennende som oss, og vi ser frem til å lese søknaden og forhåpentligvis treffe deg for en samtale rundt denne muligheten.

Ønsker du mer informasjon rundt rollen er det bare å ta kontakt med rekrutteringspartneren vår Capus ved Per Haakon Flottorp (Senior Rådgiver) på 904 78 333 eller per.haakon.flottorp@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater, og omsatte for 36 milliarder kroner i regnskapsåret 2017/18.

Konsernet har detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene. Alle de over 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping.

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da – som nå – ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber mer enn 10 000 medarbeidere mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

Elkjøp Nordic omsatte i regnskapsåret 2018/2019 for 38 milliarder NOK og har en markedsandel på over 25 prosent i alle nordiske land. Alle de 430 varehusene i Norden får i all hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på over 110.000 m2.

Elkjøp-konsernet er eid av britiske Dixons Carphone – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.

Elkjøp Nordic AS is the Nordic region’s largest retail company in consumer electronics and electrical household appliances, with sales of NOK 38 billion in the financial year 2018/19. The group has retail operations in Norway, Sweden, Denmark, Finland, Iceland and the Faroe Islands. All the 400+ stores in the Nordic region mainly receive their supply of goods from the group’s own distribution center in Jönköping.

Elkjøp is highly adoptive to new technologies with many highly competent colleagues within both business and IS functions. We are in the middle of our “all in cloud”-transformation where we are changing our architecture and replacing many of our systems and applications.
Over the course of three years we will make massive investments in new technology and move to the cloud for all parts of the business. Change is happening on all levels, all the way from store systems and online to logistics and supply chain. We are a very fast-moving company with strong performance culture. That great culture is the main reason why we are number one within consumer electronics in the Nordics.

Våre konsulenter

Per Haakon Flottorp
Seniorrådgiver