Nord-Europas største konferansedestinasjon søker Account Manager

Nord-Europas største konferansedestinasjon søker Account Manager
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Account Manager
Arbeidsgiver:
Oslofjord Convention Center AS
Sted:
MELSOMVIK
Søknadsfrist:
Løst

Oslofjord Convention Center (Oslofjord) har som ambisjon å bli en av Europas ledende konferansedestinasjoner for bedrifter og organisasjoner, samt idretts- og kulturarrangementer. De kommende årene skal Oslofjord gjennom en ambisiøs vekstfase hvor anlegget skal kommersialiseres og aktivitetsnivået mangedobles. For å bidra til den kommersielle satsningen, søker vi nå en ambisiøs og gjennomføringssterk Account Manager som skal støtte Oslofjords salgsteam på strategisk og operasjonelt nivå.

Som Account Manager vil du ha muligheten til å skape endring, og du vil ha en sentral rolle i å realisere Oslofjords kommersielle ambisjoner. Du vil jobbe med å selge Oslofjord som lokasjon til både nye og returnerende kunder, og sammen med dem skape unike arrangementer på området. Evnen til å skape gode, langvarige kunderelasjoner er derfor et viktig suksesskriterium. Du vil få ansvaret for et av de viktigste segmentene i Oslofjord sin kundeportefølje, og bør motiveres av å ha både stort ansvar og stor innflytelse.

Account Manager er en del av et større kommersielt team, med salg- markeds- og forretningsutviklingsressurser og rapporterer til Salgsdirektør.

Ansvarsområder:

Oslofjord har identifisert fem bærebjelkesegmenter som legger fundamentet for store arrangementer. På vegne av Oslofjord søker vi derfor en strukturert og resultatorientert Account Manager som vil ha hovedansvaret for bærebjelkesegmentet ideelle-, tros- og livssynsorganisasjoner og foreninger. Vi tror den rette kandidaten har jobbet med tjenestesalg mot tilsvarende segment tidligere.

Som Account Manager på Oslofjord vil du være ansvarlig for å etablere og følge opp din egen kundeportefølje og rapportere inn egne salgsaktiviteter. Videre vil du være ansvarlig for å utarbeide budsjetter, tilbud og kontrakter som vil bidra til lønnsomme partnerskapsmodeller som sikrer Oslofjord en langsiktig og god økonomi. Du vil arbeide tett med alle delene av organisasjonen, og få arbeide med noen av de beste ressursene i Europa på gjennomføring av store events.

Kvalifikasjoner:
 

  • Erfaring med tjenestesalg mot ideelle-, tros-, livssynsorganisasjoner og foreninger med tilhørende gode nettverksrelasjoner, gjerne også internasjonalt.
  • Erfaring med å jobbe langsiktig med store kunder, bygge gode kundeteam og planlegge god fremdrift i salgsprosessen
  • Komfortabel med å bidra til gode businesscaser, som kan overbevise både kunder og interne nøkkelpersoner
  • Proaktiv, strukturert og serviceorientert samt gode ferdigheter i engelsk
  • Erfaring fra samarbeid med eventbyråer eller andre arrangører er en fordel

For å lykkes er det det nødvendig at du klarer å kommunisere på tvers av Oslofjord sine bærebjelkesegment og har gjennomføringsevne. Arbeidshverdagen krever at du er strukturert og har en løsnings- og resultatorientert tilnærming til arbeidet. Vi ser etter deg som brenner for å skape de beste arrangementsopplevelsene for ideelle organisasjoner, trossamfunn  og livssynsorganisasjoner.

Vi tilbyr:
 

  • Muligheten til å være med å bygge opp en unik destinasjon i Europa
  • Faglig utvikling gjennom bransjenettverk
  • Konkurransedyktige betingelser for rette kandidater

Arbeidssted etter avtale, Oslo (Lysaker) eller Melsomvik mellom Sandefjord og Tønsberg.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Researcher, Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no.
 

Om arbeidsgiveren

Idyllisk ved fjorden i Stokke i Vestfold er byggingen av et av Europas største integrerte Convention Centers i ferd med å ferdigstilles. Oslofjord Convention Center får Europas største Convention-hotell og kombinasjonen av arenaer, overnattingskapasitet og komplette Convention- fasiliteter, en flott nybygd multisporthall, ishockeyhall og ikke minst 1600 nybygde hotellsuiter gjør den unik som arena og convention-destinasjon.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu
Partner
Ida Samuelsen
Rådgiver Research og Analyse