Prosjektsjef – Ferd Eiendom

Prosjektsjef – Ferd Eiendom
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektsjef
Arbeidsgiver:
Ferd AS
Sted:
LYSAKER
Søknadsfrist:
Løst

Bli prosjektsjef i et nytenkende og solid eiendomsselskap!

Ferd Eiendom har store vekstambisjoner og søker en ambisiøs prosjektsjef som kan være med på den spennende utviklingen. Du vil få muligheten til å jobbe med en attraktiv eiendoms- og prosjektportefølje. Sammen skal vi sette tydelige spor – har du lyst til å bli med oss på ferden videre?

Vil du være med å utvikle og gjennomføre spennende og miljøvennlige eiendomsprosjekter?

Som prosjektsjef vil du ha ansvar for utvikling og gjennomføring av en prosjektportefølje, i nært samarbeid med kunder, rådgivere, entreprenører og leverandører. Du vil være et ansikt utad for Ferd Eiendom gjennom din viktige rolle som byggherrerepresentant. Din arbeidshverdag vil bestå av:

 • Tidligfase prosjektutvikling
 • Ansvarlig for planarbeid og reguleringsprosesser
 • Planlegging, økonomistyring og gjennomføring av byggeprosjekter
 • Kontrahering og forhandling om innkjøp av rådgiver- og entreprisetjenester
 • Produsere underlag til beslutningsorganer

Er du den vi ser etter?

 • Vi ser for oss at du har et kommersielt tankesett, og har en meget god markedsforståelse. Vår neste prosjektsjef kan vise til gode resultater fra tilsvarende rolle, helst fra utviklersiden. Høres dette ut som deg?
 • Høyere relevant utdannelse: sivilingeniør, byggingeniør eller tilsvarende
 • Bred erfaring fra et anerkjent eiendomsutviklings-, entreprenør- eller konsulentselskap
 • Erfaring fra tidligfaseprosjekter, både bolig og næring
 • Sterke kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

Vi håper dette også beskriver deg:

 • Analytisk og strukturert
 • Selvstendig og beslutningsdyktig
 • Gode samarbeidsegenskaper
 • Meget god forretningsforståelse og kommersiell teft
 • Målrettet og løsningsorientert med tydelig og presis formulering i leveranse- og gjennomføring
 • Positiv, engasjert og med høy grad av ansvarsfølelse

Hos oss får du muligheten til å jobbe med ulike eiendomstyper innenfor en bred portefølje!

Du vil få totalansvar for egne prosjekter og får korte og effektive beslutningsveier. Som prosjektsjef vil du samarbeide med et inkluderende og kompetent eiendomsteam innen alle relevante fagdisipliner.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser. Hos oss får du en god pensjonsordning, forsikringer og firmahytter.

Høres det spennende ut å jobbe i et profesjonelt investeringsmiljø? Bli en del av vårt hyggelige og engasjerte team i flotte lokaler i Vika!

Søknadsfrist: Løst

For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk her". Du må da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad.

For ytterligere informasjon er du velkommen til en fortrolig samtale med utviklingsdirektør i Ferd Eiendom AS Knut Tolo (91 80 13 92), seniorrådgiver Nathalie Smulders (47 08 38 41 / ns@capus.no) eller sourcing manager Thomas Bjerke (47 26 03 77 / tb@capus.no).
 

Om arbeidsgiveren

Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. I tillegg til den kommersielle virksomheten har konsernet et omfattende engasjement innenfor sosialt entreprenørskap. Ferd eies av Johan H. Andresen med familie. Selskapet flytter sommeren 2020 til nye, flotte lokaler i Dronning Maudsgate 10 i Oslo sentrum.

Ferd Eiendoms virksomhet skal underbygge konsernets visjon om å skape varige verdier og sette tydelige spor. Gjennom konsernets kapitalbase og evne til langsiktighet og fleksibilitet, er Ferd Eiendom gitt solide og stabile rammevilkår. Ferd har høye ambisjoner for videreutvikling av Ferd Eiendom, hvor kjøpet av NRKs eiendom på Marienlyst vil utgjøre kjernen i denne satsningen. Ferds eiendomsportefølje har nå en samlet verdi på nær 12 milliarder kroner.

Våre konsulenter

Nathalie Smulders
Seniorrådgiver
Thomas Bjerke
Sourcing Manager