TheVIT søker dyktige lønnsressurser!

TheVIT søker dyktige lønnsressurser!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Teamleder Lønn & Lønnsrådgiver
Arbeidsgiver:
TheVIT AS
Sted:
HAMAR
Søknadsfrist:
Løst

Motiveres du av å bruke din kompetanse til å finne de beste løsningene for kundene?

TheVIT søker Lønnsrådgiver til kontoret på Lillestrøm og Teamleder Lønn til kontoret på Hamar!

Har du relevant erfaring med lønnsarbeid og lyst til å videreutvikle TheVIT sine lønnstjenester?
I lønnssenteret i TheVIT har vi om lag 20 ansatte som er representert på alle våre kontorer, fra Fredrikstad i sør, til Tynset i nord. Lønnsenteret er et fagmiljø i utvikling og tilbyr lønnstjenester fra A til Å til varierte og spennende kunder. Stadige endringer i regelverk, teknologi og behov hos våre kunder krever et fleksibelt lønnssenter med ansatte som er dedikert til lønnsområdet og som får mulighet til å bli gode i sitt fagfelt.
Som ansatt i TheVIT vil du få muligheten til å jobbe på tvers av fagområder og bli en del av et solid og bredt fagmiljø. Vi legger vekt på at alle ansatte skal få muligheten til å utvikle seg både faglig og personlig ved å tilby utfordrende og varierende arbeidsoppgaver.

ARBEIDSOPPGAVER

Teamleder Lønn – Hamar
I rollen som Teamleder Lønn vil du få en sentral rolle i videreutviklingen av lønnsteamet på Hamar, hvor det å veilede, støtte, inspirere og motivere medarbeidere i teamet inngår. Bred erfaring innenfor lønnsfaget er en forutsetning og vi ser gjerne at du også har spesialistkompetanse innen lønnsrelaterte emner og/eller innen automatisering og prosessforbedring. Solid forretningsforståelse samt evnen til å bygge gode relasjoner, som naturlig skaper tillit til både kunder og kollegaer verdsettes, da overordnet kundeansvar også inngår i rollen.

Lønnsrådgiver – Lillestrøm
I rollen som lønnsrådgiver vil du arbeide med lønnsfaglig støtte til våre kunder og ansatte. Du evner å jobbe strukturert og proaktivt for å effektivisere og profesjonalisere våre kundeleveranser, hvor digitalisering og forbedringsarbeid inngår. Du identifiserer kundens behov og trives med å ha ansvar for kunderelasjoner. Lønnsproduksjon, kontroll og kvalitetssikring er også viktige oppgaver du vil møte i rollen.

ØNSKET BAKGRUNN OG ERFARING

  • Høyere økonomisk utdannelse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
  • Erfaring med lønnsarbeid og god kjennskap til lover innen lønnsområdet
  • God system- og IT forståelse

THEVIT TILBYR

  • Et solid og bredt fagmiljø med team-ånd og hyggelige kollegaer
  • Store muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

Vi tror du har en naturlig nysgjerrighet og evner å utfordre og forbedre etablerte prosesser. Som person er du engasjert og initiativrik og har et ønske om å bidra til utvikling og verdiskapning i form av vekst og lønnsomhet. Stillingen krever høy grad av samarbeid og kunnskapsdeling, noe som forutsetter velutviklede kommunikative egenskaper.

Synes du dette ser spennende ut og er klar for nye utfordringer, ønsker vi å høre fra deg!
For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk". Du må da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp søknad og CV.

Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med Rådgiver i rekrutteringsselskapet Capus; Nathalie Smulders (tlf: 470 83 841) eller Researcher Tobias Perez Nielsen (tlf: 930 26 852).

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.
 

Om arbeidsgiveren

TheVIT (www.thevit.no) tilbyr tjenestekonsept innen økonomi, regnskap, HRM og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. TheVIT’s teammodell byr på rike muligheter for kompetansevekst for alle våre ansatte, i samspill med kunder og kollegaer. Sammen skaper vi suksess!

Våre konsulenter

Nathalie Smulders
Seniorrådgiver
Tobias Nielsen
Research Analyst