Nord-Europas største konferansedestinasjon søker Forretningsutvikler

Nord-Europas største konferansedestinasjon søker Forretningsutvikler
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Forretningsutvikler
Arbeidgiver:
Oslofjord Convention Center AS
Sted:
MELSOMVIK
Søknadsfrist:
Løst

Oslofjord Convention Center har som ambisjon å bli en av Europas ledende konferansedestinasjoner for bedrifter og organisasjoner, samt idretts- og kulturarrangementer. De kommende årene skal Oslofjord gjennom en ambisiøs vekstfase hvor anlegget skal kommersialiseres og aktivitetsnivået mangedobles. For å bidra til den kommersielle satsningen, søker vi nå en ambisiøs og innovativ forretningsutvikler som skal støtte Oslofjords salgsteam på strategisk og operasjonelt nivå.

Oslofjord har gjennom det siste året styrket sitt kommersielle team betydelig, og som forretningsutvikler på Oslofjord vil du jobbe tett med leder for forretningsutvikling og viktigste beslutningstakere i organisasjonen. Sammen vil dere være vesentlige bidragsytere i å etablere en portefølje av store og unike events på tvers av våre kundesegmenter.

Din viktigste oppgave vil være å sammen med salgsteamet og eksterne partnere (eventbyrå, sportsklubber/forbund osv.) utarbeide attraktive eventkonsepter på Oslofjord og realisere disse. Du vil i tillegg støtte selgerne i deres forretningsutviklingsprosjekter og innsalgsprosesser ved behov. Videre vil du ha ansvar for å videreutvikle eksisterende events og utvikle nye markeder og inntektskilder i tråd med Oslofjords forretningsplan.


Ansvarsområder:

 • Gjennom metodisk kartlegging og analyser identifisere markedsbehov og nye muligheter for konferanse- og arrangementsmarkedet
 • Gjennom gode business case-analyser skape og realisere attraktive arrangementskonsepter i samarbeid med kunder og partnere
 • Videreutvikle allerede etablerte arrangementer fra et forretningsmessig perspektiv, og kontinuerlig forbedre deres lønnsomhet
 • Utvikle lønnsomme mersalgskonsepter sammen med de forskjellige avdelinger i Oslofjord, som food & beverage, konferanse og events

Kvalifikasjoner:
 • Masterutdanning innen økonomi, markedsføring, forretningsutvikling, strategi eller tilsvarende
 • 2-5 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra konsulenthus eller lignende
 • Svært gode analytiske evner, og erfaring i å benytte dette for å forstå, og møte, kundenes behov
 • Resultatorientert og høy gjennomføringsevne
 • Selvstendig, men med gode samarbeidsegenskaper
 • Initiativrik og innovativ
Relevant arbeidserfaring kan kompensere for kvalifikasjonskrav


Vi tilbyr:
 • Muligheten til å være med å bygge opp en unik destinasjon i Europa
 • En interessant og spennende hverdag, men høy grad av påvirkning 
 • Konkurransedyktige betingelser for rette kandidater Arbeidssted etter avtale, Oslo (Lysaker) eller Melsomvik mellom Sandefjord og Tønsberg.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Idyllisk ved fjorden i Stokke i Vestfold er byggingen av et av Europas største integrerte Convention Centers i ferd med å ferdigstilles. Oslofjord Convention Center får Europas største Convention-hotell og kombinasjonen av arenaer, overnattingskapasitet og komplette Convention- fasiliteter, en flott nybygd multisporthall, ishockeyhall og ikke minst 1600 nybygde hotellsuiter gjør den unik som arena og convention-destinasjon.

Våre konsulenter