Vil du jobbe med SAP Finans på et av Europas mest spennende SAP Retail prosjekter og hos Skandinavias ledende elektrogrossist?

Vil du jobbe med SAP Finans på et av Europas mest spennende SAP Retail prosjekter og hos Skandinavias ledende elektrogrossist?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
SAP FI/CO Seniorkonsulent
Arbeidgiver:
Elkjøp Nordic AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst
Vil du jobbe med SAP Finans på et av Europas mest spennende SAP Retail prosjekter og hos Skandinavias ledende elektrogrossist?

Vi i Elkjøp-konsernet er godt inne i en digital transformasjon der kundeatferd stadig er i rask endring og hvor krav til tekniske løsninger for effektiv detaljhandel øker. I den anledning ser vi etter en konsulent med god kunnskap om SAP FI/CO som skal bidra i ulike forretningsprosesser i SAP.

 Elkjøp har i dag flere spennende prosjekter på gang innenfor SAP. Du vil i denne rollen være en bidragsyter i vårt prosjekt hvor vi skal implementere et framtidig systemlandskap i henhold til SAP roadmap for Retail med både cloud og on-premis installasjoner. Du må kunne fungerer som både løsningsarkitekt, gjennomføre endringer samt kunne drive feilsøking og feilretting.

Arbeidsoppgaver vil være analyser, planlegging, spesifisering og utvikling av vårt SAP plattform i tråd med forretningsønsker, samt foreslå forbedringer knyttet til deres løsning for FI og CO.

Vi ser etter en som drives av å holde seg oppdatert på sitt fagområde (både forretning og SAP), og ser muligheter i ny teknologi. Du er en rådgiver av natur, og kan jobbe med rådgivning i strategisk virksomhetsanalyse og bistå med formulering av behov til detaljert kravspesifikasjon.

Du er utdannet innenfor økonomi/finans, og har gjerne god forståelse for regnskap/finansrapportering. Rollen krever god kommersiell forståelse, samtidig som du er erfaren og godt kjent med finansmodulene i SAP. Du må gjerne ha jobbet innen retail før, og du må ha kunnskap innen SQL og Excel. Det er ønskelig at du har erfaring fra implementering/drift av betalings- og finansieringsløsninger som en del av SAP ECC eller integrert med SAP.

Det er viktig at du er en teamplayer, og er villig til å spille hverandre gode og dele kunnskap med resten av teamet. Du kan levere under stress og tidspress, og er vant med å jobbe både selvstendig, i prosjekter og i ulike team.  

Hos Elkjøp er det et uformelt og inkluderende miljø, med stort rom for personlig og faglig utvikling! 

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Hos oss vil du bli tatt imot i helt nye og moderne kontorbygg i hjertet av Nydalen. Du vil få muligheten til å jobbe i et av Nordens ledende selskaper innen salg av forbrukerelektronikk. Hos Elkjøp har vi konkurransedyktige betingelser med gode personalrabatter.

Vi har god firmahelsetjeneste og helseforsikring, samt bonus- og pensjonsordning.
Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen, og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke. Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering samt at vi foretar en bakgrunnssjekk på de vi tilbyr stillingen.

Ved spørsmål, kontakt gjerne Johannes Westersø (951 79 169) eller Anders Kihle (977 67 816).

Om arbeidsgiveren

Elkjøp Nordic er Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk og elektriske husholdningsapparater. Elkjøp Nordic omsatte varer og tjenester for NOK 38,3 milliarder i regnskapsåret 2018/19 og driftsresultatet var NOK 1.228 millioner.

Konsernet har etablert detaljistvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Grønland og på Færøyene, med hovedforankring rundt stormarkedskonseptet. Alle de mer enn 400 varehusene i Norden får i hovedsak sin vareforsyning fra egen distribusjonsvirksomhet, med sentrallager i Jönköping på 107.000 kvadratmeter.

Vi er ca 10.000 engasjerte ansatte i Elkjøp-konsernet, som er eid av britiske Dixons Carphone – en av Europas største forhandlere innen forbrukerelektronikk.
På vårt nordiske hovedkontor i Nydalen i Oslo, er vi cirka 370 personer i forskjellige spesialiserte funksjoner som
jobber kontinuerlig for å støtte våre kolleger i de nordiske landene.

Vår visjon er “We help everyone enjoy amazing technology”. Vi oppnår dette gjennom å fokusere på våre
kjerneverdier som er ansvarlighet, engasjement og effektivitet