Account Manager

Account Manager
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Account Manager
Arbeidgiver:
Oslofjord Convention Center AS
Sted:
MELSOMVIK
Søknadsfrist:
Løst

Oslofjord Convention Center har som ambisjon å bli en av Europas ledende konferansedestinasjoner for bedrifter og organisasjoner, samt idretts- og kulturarrangementer. De kommende årene skal Oslofjord gjennom en ambisiøs vekstfase hvor anlegget skal kommersialiseres og aktivitetsnivået mangedobles. For å bidra til den kommersielle satsningen, søker vi nå en ambisiøs og strukturert Account Manager som skal støtte Oslofjords salgsteam på strategisk og operasjonelt nivå.

 

Vi ser etter deg som liker å jobbe med salgskvalitet og har god forretningsforståelse. Som Account Manager vil du ha muligheten til å skape endring og være sentral i å realisere våre kommersielle ambisjoner. Du vil også jobbe mye med bedriftsinterne events som ligger i rollens bærebjelke. Account Manager er en del av et større salgsteam og rapporter til Salgssjef. Norge vil være det primære markedsområdet.

 

Account Manager sine ansvarsområder:

Som Account Manager i Oslofjord vil du få hovedansvaret for et av våre satsningssegmenter og være ansvarlig for å etablere og følge opp din egen kundeportefølje. Du vil jobbe både med å selge Oslofjord som lokasjon for etablerte events, håndtere forespørsler, og å skape events på Oslofjord sammen med kunder og partnere. Du vil ha ansvar for utarbeidelse av budsjett, tilbud og kontrakter, samt salgsrapportering på egne aktiviteter. Den riktige kandidaten vil bidra med å sette opp partnerskapsmodeller som kan skaffe Oslofjord en sikker og god økonomi, samt tilføre Oslofjord forretningsutviklingskompetanse. Evne til å skape gode relasjoner til partnere vil være en viktig suksessfaktor.

 

Kvalifikasjoner:

  • Minimum fem års relevant erfaring
  • Erfaring fra salg/arrangering av bedriftsarrangementer er viktig
  • Bredt kontaktnettverk er nødvendig, særlig i Norge men også Sverige/Danmark og Europa
  • Erfaring med breddearrangement innen sport og publikum-kulturarrangementer en fordel
  • Erfaring fra samarbeid med eventbyråer og -arrangører er en fordel
  • God kompetanse innen forretningsutvikling, inkludert utarbeidelse av business cases og grunnleggende forståelse av kontrakter/avtalerett og strategi

 

For å lykkes er det det nødvendig at du klarer å kommunisere på tvers av Oslofjord sine bærebjelkesegment og har gjennomføringsevne. Arbeidshverdagen krever at du er strukturert og har en løsnings- og resultatorientert tilnærming til arbeidet. Vi ser etter deg med en imøtekommende holdning, som har fokus på relasjonsbygging.

 

Vi tilbyr:

  • Muligheten til å være med å bygge opp en unik destinasjon i Europa
  • Faglig utvikling gjennom bransjenettverk
  • Konkurransedyktige betingelser for rette kandidater  

 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no.

 

Om arbeidsgiveren

Idyllisk ved fjorden i Stokke i Vestfold er byggingen av et av Europas største integrerte Convention Centers i ferd med å ferdigstilles. Oslofjord Convention Center får Europas største Convention-hotell og kombinasjonen av arenaer, overnattingskapasitet og komplette Convention- fasiliteter, en flott nybygd multisporthall, ishockeyhall og ikke minst 1600 nybygde hotellsuiter gjør den unik som arena og convention-destinasjon.

Våre konsulenter