Systemkonsulent til Nordens ledende aktør innen dokumentasjon og talegjenkjenning

Systemkonsulent til Nordens ledende aktør innen dokumentasjon og talegjenkjenning
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Systemkonsulent
Arbeidsgiver:
Omilon AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vi har en stilling ledig som systemkonsulent i vår leveranseavdeling i Oslo. Leveranseavdelingen leverer konsulenttjenester til alle Omilon sine kunder i Norge. Dette er offentlig helsevesen, Hjelpemiddelsentraler, private kunder og andre aktører. Vi leverer skreddersydde løsninger for talegjenkjenning, og gir våre kunder mulighet til å dokumentere enklere og mer effektivt. Denne teknologien kommer til å bygges på fremover med AI-løsninger for beslutningstøtte og ytterligere tidsbesparelser for våre kunder. Gjennom ny teknologi og ved bruk av nye digitale løsninger kan du være med på å effektivisere samfunnsviktige funksjoner.

Per i dag leverer vi løsningene våre på Windows operativsystem, men vi er også godt på vei inn til å kunne levere mobile løsninger. Vi jobber med Windows servere, Microsoft SQL og IIS – mest med lokale installasjoner, men vi jobber etter en “cloud first” strategi.
Vi jobber mer og mer med Citrix sine løsninger, og hvis du har erfaring med eller interesserer deg for virtuelle miljøer er det både positivt og spennende.

Vår avdeling jobber med alle aspekter av kundeleveranser – vi hjelper vår salgsavdeling med teknisk støtte i kundesalg, vi utarbeider spesifikasjoner på funksjonalitet og arbeidsflyt i nye løsninger. Vi bistår også vår utviklingsavdeling med produkttest. Vi hjelper våre kunder med planlegging av leveranser og oppgraderinger, samt bistår dem med support ved behov. Vi leverer også opplæring våre egne produkter.

En systemkonsulent hos oss har en variert hverdag hvor man får gleden av å prøve mange forskjellige hatter. Vi er prosjektledere, teknisk salgsstøtte, løsningsdesignere, undervisere, teknikere, testere, studenter og kollegaer.
Vi ønsker oss en kollega som kan bistå oss i arbeidet med å få effektivisert norsk helsevesen, hjelpe sykemeldte tilbake i jobb og som er glad i en konstruktiv samtale over kaffeautomaten.

Personlige egenskaper:

  • Selvstendig og strukturert
  • God læreevne
  • Løsningsorientert
  • Gode formidlingsevner
  • Sosial

Ønsket bakgrunn og erfaring;

  • Relevant utdanning på Bachelor-/Masternivå
  • Teknisk prosjektledelse
  • Drift/Kundestøtte
  • Teknisk kundeansvarlig
  • Erfaring med helsekunder

Vi kan tilby et sosialt arbeidsmiljø med gode arbeidskolleger. Hos oss får du jobbe med en spennende og samfunnsnyttig teknologi. Arbeidsoppgavene får du være med på å forme selv ut fra dine interesser og styrker, og vi oppfatter oss som en fleksibel arbeidsgiver. Vi er en relativt liten organisasjon og det er korte beslutningsveier. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger.

For spørsmål knyttet til rollen, da kontakt med vår samarbeidspartner Capus ved Jonas Rambæk (93242133/jonas.rambaek@capus.no) eller Anders Kihle (97767861/anders.kihle@capus.no)

 

Om arbeidsgiveren

Omilon er Nordens ledende leverandør av løsninger innen effektiv dokumentasjon og talegjenkjenning.

Med mer enn 70 års erfaring mener vi at vi kjenner godt til kundenes respektive bransjer, men vi arbeider også kontinuerlig for å forstå kundenes unike behov enda bedre. Sikkerhet er en kritisk prioritet for våre kunder, og vi prioriterer at kundene våre er trygge på løsningene og tjenestene våre.

Vi frigjør tid så samfunnsviktige funksjoner kan fokusere på det som er viktig! Gjennom ny teknologi og ved bruk av digitale løsninger, som talegjenkjenning, effektiviseres det administrative arbeidet. Dette hjelper ressurser i samfunnskritiske samfunnsinstanser, for eksempel for helse, saksbehandlere og offentlig forvaltning. Med våre løsninger halveres tiden som brukes på dokumentasjon, noe som kan frigjøre en hel arbeidsdag i uken.

Våre konsulenter