Android developer

Android developer
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Android developer
Arbeidgiver:
Jotta AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt
Jottacloud utvikler det sikre alternativet til de amerikanske tech-gigantene!
 
Som Android-utvikler vil du være en del av teamet som står for utviklingen av vår native Android-app og vil skape helhetlige løsninger sammen med iOS-teamet og UX-designer. I tillegg til å ta automatisk sikkerhetskopiering av bilder, video og kontakter, gir appen tilgang til å aksessere, organisere og dele brukerens innhold i Jottacloud - og er for mange blitt en erstatter for den innebygde bildeappen på mobilen.

Android-appen vår er skrevet i Kotlin, benytter seg av Retrofit mot våre REST APIer, Room og LiveData for persistering av data på enheten og Glide for bildeprosessering. Asynkrone operasjoner gjennomføres med Kotlin coroutines og LiveData. Vi har stort fokus på å alltid ha en tidsriktig app og følger nøye med på nyeste teknologi og trender, så her er det mulig å få besøke og teste ut det nyeste fra Google I/O eller andre konferanser.
 
Dette er en stilling med mye frihet, innflytelse og ansvar, og du får full fokus på kodingen. Du vil også ha ansvar for å lede vårt Android-team, og være en sentral bidragsyter for hvordan vi jobber produktområdet fremover. Har du et øye for god brukeropplevelse og fine brukergrensesnitt er dette et pluss.
 
Jotta er en liten norsk bedrift i solid vekst, med  et effektivt mannskap, flat struktur, lite overhead og store utenlandske konkurrenter. Vi fører ikke timer, tar alle avgjørelser selv og har full kontroll over hele stacken. Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med å bygge et virkelig bra produkt, og kan tilby et engasjert og stabilt arbeidsmiljø med høy kompetanse.
 

Noen av teknologiene du vil møte i Jottacloud:
  • Languages: Kotlin
  • Techs:SQLite, Retrofit, Coroutines, Cast SDK, ExoPlayer, Android Architecture Components, Jetpack compose, Chromebook
  • Environment:   Android Studio, Gradle

Vi søker deg som:
  • Har 1+ år erfaring med Android apputvikling
  • Har Master eller Bachelor med IT-relatert utdanning
  • Elsker å kode og holder deg oppdatert på ny teknologi og trender
  • Erfaring eller interesse for apputvikling på iOS også et pluss

Søknader behandles fortløpende. Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte Anders Kihle (977 67 816/ ak@capus.no)

Om arbeidsgiveren

Jottacloud er en norsk skylagringstjeneste med over 1 millioner kunder i over 170 land. Vi leverer innovative løsninger til både private og bedrifter, samt at vi står bak flere skytjenester for ledende merkevarer innen retail og telekom i Europa.
Jottacloud gjør det enkelt å lagre og dele innhold i skyen.

Vi er en moderne skytjeneste på tvers av alle plattformer. Vi har stort fokus på sikkerhet og personvern og har to datasentre i Norge der vi selv drifter hundrevis av servere. Jotta AS har solid økonomi og er et firma i sterk vekst. Vi er per i dag over 30 ansatte.