Er du vår nye koordinator?

Er du vår nye koordinator?
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Koordinator
Arbeidgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Som koordinator i Capus vil du bidra til vellykkede rekrutteringsprosesser for våre kunder. Du blir sentral i arbeidet og tilretteleggingen for at vi levererer gode prosesser for våre oppdragsgivere i offentlig sektor, spesielt i rekrutteringen av toppledere og ledere.

Hos oss vil du vil jobbe tett med noen av bransjens mest erfarne konsulenter og bidra til at våre team når sine mål. Du vil også være med å forberede og utforme våre leveranser i anbudskonkurranser i offentlig og privat sektor. Du vil jobbe tett med våre konsulenter og medvirke til at vi fortsetter å vinne anbudskonkurranser. Sammen med tilbudsleder og våre konsulenter vil du få en sentral rolle med å utforme konkurransedyktige tilbud og administrativ tilrettelegging av rekrutteringsprosesser. Du vil få oppgaver relatert til forvaltning av våre rammeavtaler, administrasjon, rapportering, utarbeidelse av statistikk og annen dokumentasjonshåndtering.

For at du skal lykkes i rollen er det viktig at du er opptatt av godt språk, og har meget god skriftlig fremstillingsevne på norsk. Du er systematisk, strukturert og nøyaktig, og har et ønske om å levere arbeid av høy kvalitet innenfor ditt ansvarsområde. Du tar ansvar og trives med administrative oppgaver.

Det er en fordel om du har erfaring fra offentlig virksomhet eller interesse for forvaltningen.

Vi ser for oss at dette beskriver deg:

  • Utdanning på minimum bachelornivå, gjerne innen samfunnsvitenskap eller jus
  • Kunnskap om og/eller erfaring fra offentlig virksomhet eller offentlige anbudsprosesser. Nyutdannede kan også søke.
  • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Gode samarbeidsevner og imøtekommende

Hos oss vil du oppleve et inkluderende miljø hvor du blir sett og hørt. Vi er opptatt av, og bidrar til din kompetanseutvikling. Det er høyt under taket og vi strekker oss etter å spille hverandre gode.

Som ansatt i Capus vil du få jobbe med sentrale offentlige aktører og anerkjente private virksomheter. Vi er stolte av å ha en rekke rammeavtaler med store offentlige virksomheter som NAV, politiet, Universitetet i Oslo, Tolldirektoratet, Norsk helsenett, Forsvarsbygg og Sykehusinnkjøp, for å nevne noen.

Vi ser frem til å lese din søknad om hvorfor du vil bli en del av vårt team og hva du kan bidra med.

Les mer om oss på ww.capus.no.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi behandler søknader fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største research- og analyseavdelinger og et dedikert tilbudsteam. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter