Nordens største forsikringsselskap søker System-og prosesspesialist HR

Nordens største forsikringsselskap søker System-og prosesspesialist HR
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
System- og prosesspesialist HR
Arbeidsgiver:
If Skadeforsikring
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Du kan kalle det System- og prosesspesialist HR.

I virkeligheten er du en detektiv.
Du er nysgjerrig og bruker både lupe og bredt syn til alltid å lete etter de beste løsningene, prosessene, systemflytene og rutinene både i det daglige, samt for fremtiden. Du er både trygg og glad i å undersøke og feilsøke, både små og store saker. Systemimplementasjon er en oppgave du virkelig gnir deg i hendene over, og løser med kløkt og erfaring om den havner på ditt bord.

Om rollen

Oppgavene vil være mange, og det vil være et bredt spekter hvor du får testet både analytiske, faglige og kreative evner.  Mye av tiden din kommer du til å bruke på å jobbe med prosessflyt, systemoptimalisering, testing og feilsøking i prosesser og systemer på alle områder i «ansattreisen».  I rollen vil du aktivt bidra til forbedring og utvikling av arbeidsmetodikk og systembruk.

Rollen vil være involvert i rutineoppgaver og supportoppgaver som faller naturlig inn under vår HR Support enhet, og vil også gjøre faste kontroller innen lønnsadministrasjon. Du kommer til å jobbe operativt i alle systemene vi bruker i vår avdeling. Du vil få en ledende rolle i å lose oss trygt gjennom implementeringsprosesser av nye fremtidige systemer.

Å støtte og yte service til kollegaer i andre deler av HR og til våre interne kunder i If er også et viktig ansvar og du drives av å hjelpe andre.

Om teamet

HR support er ryggraden i operativ HR drift og vi er en svært viktig del av organisasjonen.  Du kommer til å jobbe tett med andre HR funksjoner, og vil inngå I et team på totalt 6 medarbeidere. Sammen sørger vi for at alle ansatte får rett lønn til riktig tid og møter interne kunder med høy serviceinnstilling, integritet og med fokus på effektivitet.

Som System & Prosesspesialist HR  får du store muligheter for egen læring og utvikling da vi kontinuerlig jobber med forbedring av tjenester, systemer og rutiner.

Vi går den ekstra mila, vi brenner for det vi jobber med og for at hver eneste kunde som kontakter oss skal blir fornøyde med den kundeopplevelsen de får. Vi jobber med hjerte i det vi gjør.

Vi er  et knallsterkt team med mye kompetanse og erfaring.

Alle vi som jobber i If er stolte over det viktige samfunnsoppdraget vi sammen har.

Hvem er du

Du har en sterk indre driv, er nytenkende og utfordrer gjerne når du ser nye løsninger du er nysgjerrig på. Integritet er en selvfølge. En naturlig interesse og teft for prosessforbedringer kjennetegner den vi leter etter. Vi ser også for oss at du har en god forståelse for arbeidsprosesser og prosessflyt, gjerne i kombinasjon med lønnsfaglig bakgrunn.

Vi skal i HR Support sammen levere den beste service til alle våre interne kunder, så du er selvfølgelig utpreget god til å kommunisere på alle nivåer i organisasjonen. Du evner å se problemer fra ulike sider, alltid med kundens beste for øye og innenfor gitte rammer. Du har evnen til å anlegge et helhetlig perspektiv, slik at du får med deg alle detaljer.

Du har generelt meget god forståelse og interesse for IT og IT-systemer, og har en arbeidsstil som er preget av initiativ og proaktivitet. Vi trenger deg som leter etter forbedringsområder, og er analytisk anlagt.

Du har også
 

  • Relevant utdanning på minimum bachelornivå
  • Lønnserfaring/erfaring med lønnssystemer er en klar fordel
  • Gode IT-kunnskaper og Excel er du rå på
  • Det er et kjempepluss om du har erfaring fra Workday

Vi er et nordisk konsern og det er viktig at du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner Capus ved Steinar Nilsen (991 00 436/sn@capus.no) eller Kristian Carlstedt (452 94 338/kc@capus.no)
 

Om arbeidsgiveren

We’re If. Our purpose is to give people confidence today to shape their tomorrow.

To make this possible, trust is our backbone. We stay ahead and challenge ourselves to grow. And we always put our hearts into it – because it takes more than bright minds to make brilliant things.

We’re a team of 7,900 dedicated professionals at the leading Nordic-Baltic insurance company. But most importantly, we are protectors of people, enablers of companies and encouragers of dreams. With our joint force of expertise and engagement we always stand by our customers’ side. Giving them the security and the confidence to be curious, explore new worlds, start new businesses and live their lives. Come and join us!

Våre konsulenter

Kristian Carlstedt
Rådgiver