Løsningsselger til 24SevenOffice

Løsningsselger til 24SevenOffice
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Løsningsselger
Arbeidsgiver:
24SevenOffice Labs AS
Sted:
FORNEBU
Søknadsfrist:
Løst

Med modige, nysgjerrige og tillitsfulle ansatte startet vi opp 24SevenOffice i Porsgrunn i 1997. Da bestemte vi oss for å gjøre noe ingen hadde gjort før oss: vi startet utviklingen av det som skulle bli Europas første skybaserte forretningssystem! Vi har gått fra å være en liten gjeng på ett kontor, til en internasjonal organisasjon med flere kontorer i Norge, Sverige og USA. I dag jobber nærmere 200 ansatte med å styrke våre 59 000 kunder for fremtiden, og vi har høye ambisjoner for videre vekst. Nå er vi på jakt etter deg som har lyst til å fortsette din karriere hos oss, som løsningsselger. 

24Sevenoffice har i mange år levert system til flere hundre enterpriser som har milliarder i omsetning og hundrevis av brukere, med mange kjente navn på kundelisten. 24SevenOffice skal nå utvide sitt team av mer erfarne løsningsselgere som kan jobbe dedikert med større virksomheter. Selskapet satser tungt mot både privat og offentlig sektor.

Du vil få ansvar for nysalg til, og forvaltning av, større kunder. Dette innebærer prospektering, møtevirksomhet, innsalg, avtalesignering og kundeoppfølging. Det vil også være en høy grad av samarbeid med salgsavdelingen og resten av organisasjonen. Du kommer til å rapportere direkte til vår CSO.

24SevenOffice tilbyr:

 • Bli en del av en internasjonal og raskt voksende organisasjon. Karrieremulighetene i 24SevenOffice-familien er mange, både i inn og utland
 • En kultur som bygger på tillit, nysgjerrighet og modighet. Dette vil du merke i alle deler av organisasjonen 
 • Bli en del av vårt freshe nye kontor på Fornebu. Vi har egne soner for spill, lunsj, møterom og stillesoner
 • Muligheten til å skape din egen hverdag, der du kan variere mellom å benytte deg av våre kontorer og å jobbe remote
 • Konkurransedyktig lønn 
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger 

Vi søker deg som:

 • Har fullført en bachelor- eller mastergrad, gjerne innen økonomi eller markedsføring
 • Har jobbet med løsningssalg til store kunder i minimum 5 år, og kan vise til gode resultater 
 • Evner å sette deg inn i kunders forretningsprosesser, og kommer med forslag til hvordan disse kan effektivisere selskapet med 24SevenOffice’s løsninger
 • Er en god relasjonsbygger, og har lett for å komme i kontakt med beslutningstakere
 • Har god IT- og systemforståelse
 • Har høy arbeidskapasitet og er lærevillig
 • Har gode ferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig 

Som person har du en sterk drivkraft for å lykkes med de målene du har satt. Et sunt konkurranseinstinkt, og høye ambisjoner for egen prestasjon vil være en fordel. Vi ser for oss at du er en naturlig lagspiller, som er flink til å involvere de rundt deg der det er behov for det. Du har et stort engasjement for salg og du kjenner deg igjen i selskapets verdier: tillit, modig og nysgjerrig.

Om arbeidsgiveren

24SevenOffice er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”.

Økonomi og regnskap står sentralt i 24SevenOffice, der vi i tillegg til å levere et komplett forretningssystem, også leverer et kraftig regnskapssystem til regnskapsførere og deres byråer.
Selve ERP-systemet er modulbasert og har et åpent API slik at man enkelt kan skreddersy system og arbeidsflyt med et bredt utvalg av integrasjoner.

Noen av 24sevenoffice’s kunder i dag: KPMG, EY, PwC, BDO, Furseth gruppen, Pizza bakern, Høyer.

Våre konsulenter

Polina Hermandsen
Rekrutteringsassistent
Arne H. Underdal-Loktu
Partner