Didac søker ny Konsulentsjef

Didac søker ny Konsulentsjef
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Konsulentsjef
Arbeidgiver:
Didac
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Vil du være med å utvikle konsulentvirksomheten i et av landets ledende e-læringsselskaper?

Didac har nær 20 års erfaring i utvikling av e-læringsløsninger for skandinaviske virksomheter. Vi leverer skybaserte læringsverktøy, skreddersydde og standardiserte nettkurs.

Hva skal du gjøre hos oss?
Du vil få ansvar for å lede og utvikle vår konsulentavdeling, som utvikler e-læringskurs for våre kunder. Det innebærer ansvar for utarbeidelse av løsningsforslag, kalkyler, produksjon av manus og innhold. Vi utfører også video- og bildeopptak i studio eller hos kunde. Vi er et relativt lite firma, og ønsker at du er i stand til å utføre hele eller deler av en kursproduksjon selvstendig.

Som konsulentsjef vil du ha mye kundekontakt, noe som gir deg en fantastisk mulighet til å bli kjent med – og være med å utvikle en rekke av landets mest spennende virksomheter!
For øyeblikket har vi omkring 130 kunder, varierende fra omkring 100 til over 18.000 ansatte.

Hva ønsker vi at du skal bidra med?
Du skal være en drivende kraft i å utvikle konsulentvirksomheten vår. Vi tror det er et betydelig potensiale i vår kundeportefølje til økte oppdragsmengder. Målet er å kunne bidra til å styrke våre kunders evne til å skape verdi gjennom bruk av e-læring, og du vil få gode muligheter til å forme din egen rolle og avdelingens utvikling.

Hva bør du ha med deg?
Vi ønsker oss at du har bakgrunn/erfaring fra noen av disse områdene

  • minimum en bachelor innen relevant fagområde
  • produksjon av innholdselementer tilpasset web eller interaksjonsdesign
  • prosjektarbeid med flere involverte faggrupper og -personer
  • kunderettet, kommersielt arbeid
  • snakker og skriver norsk, men også komfortabel med å benytte engelsk i jobbsammenheng

Er du den rette personen, vil vi legge til rette så du kan lykkes i jobben. Vi har utviklet vår egen konsulentmetodikk som danner rammer for hvordan vi jobber med kundeprosjekter, og er et svært kompetent miljø innen e-læring.

Hvem er du?
Vi ser etter en person som er god med mennesker, nysgjerrig, lærevillig, utadvendt, og som kan forstå og identifisere seg med forretningen vår.
Du må ha gode kommunikasjonsferdigheter, og trives med å ha mange baller i luften samtidig.

Vi tilbyr
Markedsledende løsninger innen nettbasert læring
Meget stor og spennende kundebase
Godt og engasjerende arbeidsmiljø
Lønn etter avtale

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om stillingen og selskapet.

Om arbeidsgiveren

Didac er blant de mest erfarne leverandørene av e-læringstjenester på det skandinaviske markedet. Med over 18 års erfaring i utvikling av e-læringsløsninger for nordiske bedrifter og organisasjoner innehar vi kompetanse på de fleste felt innen fagområdet.

Våre kunder er fra forskjellige bransjer og benytter seg av vår kompetanse på mange ulike måter. Felles for de fleste av dem er at de bruker våre nettbaserte læringsverktøy for produksjon, distribusjon og oppfølging av læringsaktiviteter. Ved hjelp av våre verktøy kan våre kunder utvikle alt fra små nettbaserte opplæringssekvenser til komplette opplæringsprogram bestående av nettkurs, samlinger og innsendingsoppgaver.

Våre konsulenter