Maestro ønsker å styrke salgsavdelingen

Maestro ønsker å styrke salgsavdelingen
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Sales Manager
Arbeidsgiver:
Maestro Soft AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Maestro Soft er et veldrevet selskap som gir riktig vedkommende store muligheter for både faglig og personlig utvikling. Selskapet holder til i fine lokaler i Karenslyst allé på Skøyen i Oslo. Arbeidsmiljøet er trivelig og uformelt, det er tilbud om fellestrening i arbeidstiden og konkurransedyktige betingelser.

Totalt rommer selskapet 38 engasjerte personer fordelt på salg, brukerstøtte, utvikling, fag/test og administrasjon/ledelse. Selskapet har to produktlinjer, Maestro (skatt, økonomi, revisjon og regnskap) og Signant (elektronisk signering og tillitstjenester).

Maestro er i vekst og opplever økt etterspørsel etter produktene, samtidig som det også utvikles nye produkter for eksisterende og nye markeder. Selskapet har en sterk salgsavdeling med et godt samarbeid. Nå skal avdelingen styrkes med to dyktige medarbeidere for å kunne håndtere den økende arbeidsmengden.

Nye medarbeidere vil i hovedsak jobbe med én av produktlinjene.

Vi har en solid kundemasse, og mange av dem har vært med oss i mange år. God kontakt med kundene er helt essensielt for oss. Noe av det viktigste som gjøres på salgsavdelingen er derfor å ta vare på kundeforholdene, se kundens behov og tilby løsninger til dem.

Salgsarbeid mot potensielle kunder er den andre hovedoppgaven vi prioriterer. Våre merkenavn er godt etablert og vi blir tatt godt i mot i markedet.

Vårt mantra er «Vi elsker våre kunder!» Vi er lydhøre for ønsker og tanker fra kundene. Salgsmedarbeiderne blir derfor viktige bidragsytere til videreutviklingen av produktene våre, og også kilde til nye produktideer.

Kvalifikasjoner 

  • Interesse for IT-systemer
  • Relevant høyere utdanning, minimum bachelor
  • Minimum 3 års relevant salgserfaring

Egenskaper:

  • Selgende og serviceminded med en kommersiell innstilling
  • God relasjonsbygger, engasjerende og positiv
  • Gode samarbeidsevner, team-orientert, støttende
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Nysgjerrig
  • Evnen til å sette seg inn i nye problemstillinger og regelverk, ettersom markedet og våre produkter er i stadig utvikling

Kjenner du at stillingsbeskrivelsen er riktig for deg, skriv en kortfattet søknad med fokus på motivasjon og relevant erfaring i dag.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved partner Johannes Westersø tlf. 95 17 91 69 eller rådgiver Anders Kihle på tlf. 97 76 78 16.
Søknader vil bli behandlet fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Maestro utvikler programvare og nettjenester innen revisjon, regnskap og elektroniske tillitstjenester. Maestro har fokus på kvalitet, fleksibilitet og brukervennlighet, og vårt mål er å tilby produkter og løsninger av høy kvalitet som også er brukervennlige og effektive for profesjonelle og vanlige brukere.

Maestro ble etablert i 1988 og har opparbeidet seg en ledende markedsposisjon innen sine segmenter. Kundelisten spenner fra de største revisjons- og regnskapskjedene og ned til små enkeltbedrifter. Selskapet har en solid økonomi med god vekst som skaper rom både for innovasjon og videreutvikling.

Våre konsulenter