VOICE søker applikasjonsansvarlig e-handelsløsninger

VOICE søker applikasjonsansvarlig e-handelsløsninger
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Applikasjonsansvarlig e-handelsløsninger
Arbeidsgiver:
Voice Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

VOICE har som ambisjon å bli en ledende aktør i Norge innen netthandel. Vi har ambisiøse målsetninger, retail i blodet, høyt tempo, masse energi og vi vet hva dette betyr i form av investeringer og endringsvilje – vil du bli med oss på reisen?

Har du en drøm om å være med på å endre måten vi kjøper klær på? Til å være med på en spennende reise og for å nå høye målsetninger, ser vi nå etter deg som har fokus på leveranse og optimalisering, og ønsker å bidra til å skape sterke merkevarer digitalt og i omnikanal. Som applikasjonsansvarlig hos oss vil du ha et overordnet ansvar for videreutvikling av funksjonalitet i e-handelsløsningen vår, i samarbeid med eksterne og interne utviklere og kravstillere. Du har en sterk interesse for utvikling innen netthandel og gjør mye av innkjøpet ditt på nettet, det være seg klær, sko, mat eller elektronikk.

VOICE har i dag 4 nettbutikker. Vi gjør en tydelig satsing innen digital- og omnikanal handel, og vi søker nå deg som har operativ erfaring med e-handel til å bli med oss på laget! Vi ser etter deg som har en genuin faglig interesse, ønsker å bli en del av et fagmiljø, og er nysgjerrig og i forkant av den faglige utviklingen innenfor e-handel og mote/retail på nett. Vi tror rett og slett at rollen som applikasjonsansvarlig for e-handelsplattformen vår er en av Norges mest spennende innenfor faget!

Avdelingen vår består av 10 personer med mye energi og høy faglig kunnskap. Du vil også bli en del av et fagmiljø innen digital handel. Vi har fokus på å være dataorienterte, jobbe smidig og agilt, og samarbeide. Vi ser etter deg som har god forståelse for hva som gir fornøyde e-handelskunder og hva som er best in class e-handelsfunksjonalitet i en omnikanal verden. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og en proaktiv og hands-on attitude. I tillegg har du gode analytiske egenskaper, og arbeider strukturert med en sterk gjennomføringsevne.

Du vil bidra til å optimalisere kjøpsprosessene og brukeropplevelsene gjennom hele verdikjeden – både for ren netthandel, men også der kunden veksler mellom digitale og fysiske kanaler. Du vil også bidra til at den tekniske løsningen med integrasjoner er skalerbar, robust og sikker. Du vil ha en sentral rolle i teamet – og samarbeide med de operative e-handelsansvarlige i kjedene, utviklere, prosjektledere og arkitekter. Vi har mange områder der vi skal utvikle oss, for eksempel innen personalisering og kundedialog, produktanbefalinger, live shopping-løsninger, last mile og mye mer! Du synes det er gøy å teste ut ny teknologi og nye løsninger for å forbedre kundeopplevelse og kundedialog. Det synes vi også!

Hos VOICE er læring, utvikling og samarbeid en stor del av vår hverdag og det å jobbe i TEAM står i fokus. Vi ser derfor for oss at du er en person som motiveres av egen utvikling, ønsker å lære mer, og brenner for å jobbe sammen for å skape store resultater.

Kvalifikasjoner:

  • Minimum 3-5 års operativ erfaring som teknisk e-handelsansvarlig eller -ressurs
  • Høyskole- eller universitetsutdannelse innen IT eller annet relevant studie
  • Du har god kjennskap til e-handelsplattformer (en fordel om du kjenner til EPIserver / Optimizely, men annen erfaring kan også være relevant)
  • Du har god kjennskap til Google-verktøy, monitoreringsverktøy og Hotjar

Vi tilbyr:

  • Et stimulerende og kreativt arbeidsmiljø som investerer i våre ansatte
  • Et fagmiljø innen Digital handel som aktivt jobber med å ligge i front i den digitale utviklingen i bransjen
  • Muligheten til å være med å ta netthandel i VOICE til nye høyder ved å bli en del av vår omfattende digitale satsning
  • Inspirerende kontorlokaler i en gammel «trikkestall» sentralt på Sagene
  • En stilling med mye ansvar, i en kultur der samarbeid, læring og utvikling står i fokus
  • En jobb i et selskap der bærekraft er en integrert del av vår forretningsstrategi

Voice Norge AS er i dag et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel, vi har store tanker om fremtiden – og vi ønsker å ha med deg på laget!

Kjenner du deg igjen? Send oss gjerne din CV og et søknadsbrev som viser din motivasjon for stillingen.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
 

Om arbeidsgiveren

Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsatte i 2019 for i underkant av 2 mrd kr ut av butikk. Totalt har VOICE 242 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1350 ansatte. VOICE ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS.

VOICE har en helintegrert verdikjede og designer selv kolleksjoner for 11 egne merkevarer, som utgjør 80 % av selskapets totale omsetning. Spydspissen er Jean Paul merket, som er Norges største klesmerkevare med salg ut av butikk på mer enn 600 millioner kroner. I tillegg utvikler VOICE merkevarene Va Vite, Henry Choice, Mario Conti, Marie Philippe, Blu, Redford, Donna, Mr. Capuchin, Wos Not Wos og Alvo.

Vi ønsker å bli kundens førstevalg, og samtidig være en ansvarlig arbeidsgiver i et kreativt selskap. Sammen er vi mye sterkere enn vi er en og en. Sammen er vi et TEAM som kan skape magi. Et team som i alt vi gjør ønsker å være tydelige, engasjerte, ansvarlige og kommersielle. Et verdisett som gjør oss i stand til å skape fantastiske, varige resultater.

Våre konsulenter

Maria Fidje
Rekrutteringsassistent