Bli med å bygge telekomnett for fremtiden!

Bli med å bygge telekomnett for fremtiden!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder - Mobile & Energy Solutions
Arbeidgiver:
Eltel Networks AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt
Bli med oss å sikre fremtidens telekomnett! 

I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter 5G-nett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene mangfoldige hos oss.   
Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet. 

Vår Prosjektleder skal sørge for at prosjekter innenfor mobilutbygging planlegges og gjennomføres effektivt, og i tråd med våre mål for sikkerhet, økonomi og kvalitet.
Prosjektleder har ansvar for prosjektporteføljen i avdelingen Mobile & Energy Solutions fra start til slutt, og vil være sterkt involvert i avdelingens totale produksjon og drift.


Vi ser etter en dyktig kollega som med stort engasjement og entusiasme skal være Prosjektleder for utbygging av mobilnettet. Du vil jobbe i et dynamisk team som sammen skal drive prosjektene våre fremover.
Du vil rapportere til avdelingsleder, og være dennes stedfortreder ved behov.
Er du en god relasjonsbygger, har evne til langsiktig planlegging, og som kan vise til gode resultater innenfor prosjektledelse, så søker vi deg!
  
Arbeidsoppgaver: 
 • Planlegge for avdelingens langsiktige behov for kapasitet og ressurser
 • Lede arbeidet med effektiv og lønnsom prosjektgjennomføring 
 • Identifisere risiko i prosjekter, administrere krav og håndtere endringer
 • Følge opp og styre underentreprenører
 • Ha fokus på god HMS og et trygt og bærekraftig arbeidsmiljø 
 • Legge til rette for og bidra til trivsel og utvikling av ansatte i avdelingen
 • Bidra til et kollektivt fellesskap hvor alle yter sitt beste for å nå felles mål  

Kvalifikasjoner: 
 • Lang erfaring med prosjektledelse, gjerne fra tekniske prosjekter 
 • Relevant høyere utdannelse
 • Lang erfaring fra telekom/IKT/elektro eller lignende kan kompensere for manglende utdanning
 • Tilleggsutdannelse innen prosjektledelse er en fordel 
 • Erfaring med økonomioppfølging
 • God teknisk forståelse og interesse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 
 
Personlige egenskaper, du er: 
 • En relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner 
 • Selvgående og tar initiativ
 • Løsningsorientert og ser muligheter  
 • Stiller krav, tar ansvar og er god til å motivere og lede 
 • Systematisk og strukturert  

Vi tilbyr:  
Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.
 
Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da vil vi komme i kontakt med deg! 

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110.  

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr.

Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.
Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001.

Våre konsulenter