BAMA Trading søker initiativrik Leder for prosess og utvikling til nyopprettet avdeling!

BAMA Trading søker initiativrik Leder for prosess og utvikling til nyopprettet avdeling!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Leder prosess og utvikling
Arbeidgiver:
Bama Gruppen AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst
Bama Trading er en enhet i Bama Gruppen med ansvaret for hovedvekten av selskapets innkjøps- og logistikkfunksjon. Trading har produkt- og innkjøpsansvar, logistikk- og fortollingsavdeling samt terminaldrift plassert på Alnabru utenfor Oslo. Trading omsetter for omtrent 10 milliarder kroner og dekker hele bredden av ferske frukt og grønnsaker. De kjøper varer fra både norske og internasjonale produsenter i 80 land på alle verdens kontinenter.

Ansvarsområder
 
Nå søker vi etter en Leder for prosess og utvikling som vil få muligheten til å utvikle den nye avdelingen i BAMA Trading. Avdeling prosess og utvikling består i all hovedsak av Sourcing, Innkjøp og Supply Chain, og har til formål å være en sterk støtte for Tradingområdet. Lederen vil sikre gode leveranser for verdikjedene og med et overordnet blikk, selv være en bidragsyter og pådriver for gode støttesystemer og prosesser. Leder for prosess og utvikling kommer til å være en del av ledergruppen og rapporter til Konserndirektør Trading.

Først og fremst ser vi etter deg som evner å motivere og engasjere! At du er en trygg leder som kan kommunisere effektivt både internt og eksternt vil være avgjørende for at du lykkes. Her ønsker vi deg som effektivt kan prioritere initiativer med et nytt og friskt syn på det etablerte. Dette innebærer analyse og kartlegging av styrker, svakheter og forbedringsområder i arbeidsprosessene. Vi ser for oss at du tilrettelegger for utvikling både for menneskene som skal jobbe i avdelingen, men også prosessene i selskapet.

Nøkkelkvalifikasjoner 
 • Coachende leder, en motivator med en engasjerende lederstil
 • Faglig autoritet og erfaring fra SCM og innkjøpsprosesser er sentralt
 • Forretningsmindset og med et ønske om å forstå kjerneprosessene
 • Høyere utdanning innenfor Supply Chain/økonomi/logistikk/prosjektledelse eller liknende
 • Relevant erfaring gir mulighet til å se bort fra formalkompetanse
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner 
 • Sterke analytiske evner, opptatt av kvalitet og nøyaktighet 
 • Initiativrik, selvstendig med gjennomføringsevne
 • Engasjert og ansvarsfull, nytenkende og framoverlent 
 • Gode evner verbalt og skriftlig på norsk

Vi tilbyr
 • Gode utviklingsmuligheter i selskapet og konsernet 
 • Et godt og fartsfylt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere 
 • Konkurransedyktige betingelser basert på kvalifikasjoner og presentasjoner

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf 91 13 14 14/e-post al@capus.no eller Rådgiver Research og Analyse Ida Samuelsen på tlf 99 42 83 81/e-post is@capus.no. 

Det vil bli gjennomført bakgrunnssjekk via Semac på aktuelle kandidater.

Om arbeidsgiveren

BAMA er det ledende selskapet i Norge innen fersk frukt og grønt. Selskapet har også en sterk posisjon innen påsmurte produkter, drikke og blomster. Den internasjonale virksomheten omfatter hel- og deleide selskaper i Sverige, Finland, Polen og Nederland. Visjonen vår er «En sunnere og ferskere framtid». Forretningsidéen er å skape grønn, ansvarlig vekst gjennom ferske og sunne produkter basert på samarbeid i hele verdikjeden. Vi tar ansvar for bærekraftige løsninger som sikrer god kvalitet fra jord til bord, og er til stede i hele samfunnet for å inspirere til sunnere livsstil. Vi har rundt 2300 ansatte i Norge og 810 internasjonalt. BAMA omsatte for 20,3 milliarder kroner i 2020. Les mer på www.bama.no

Våre konsulenter

Polina Hermandsen
Rekrutteringsassistent