BAMA Trading søker Prosjektleder Sourcing til nyopprettet stilling

BAMA Trading søker Prosjektleder Sourcing til nyopprettet stilling
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder Sourcing
Arbeidgiver:
Bama Gruppen AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst
Bama Trading er en enhet i Bama Gruppen med ansvaret for hovedvekten av selskapets innkjøps- og logistikkfunksjon. Trading har produkt- og innkjøpsansvar, logistikk- og fortollingsavdeling samt terminaldrift plassert på Alnabru utenfor Oslo. Trading omsetter for omtrent 10 milliarder kroner og dekker hele bredden av ferske frukt og grønnsaker. De kjøper varer fra både norske og internasjonale produsenter i 80 land på alle verdens kontinenter.

Ansvarsområde:

Bama Trading søker nå etter en Prosjektleder Sourcing i en nyopprettet stilling. Her vil du i tett samarbeid med produktsjefer, beskrive og videreutvikle kategorispesifikke innkjøpsstrategier. Du vil være ansvarlig for kostpris modeller, sikre riktig forståelse av pris og delta i større anbudsrunder i samarbeid med produktgrupper. Prosjektleder Sourcing vil også utvikle og drifte modeller og markedsanalyser i forbindelse med leverandørutvikling og aktuelle opprinnelser.

Stillingen rapporter til leder av den nyopprettede avdelingen Prosess og Utvikling.


Nøkkelkvalifikasjoner:
  • Liknende relevant erfaring, fortrinnsvis fra en større organisasjon
  • Høyere utdanning innenfor økonomi/logistikk/prosjektledelse. Relevant erfaring gir mulighet til å se bort fra formalkompetanse
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Sterke analytiske evner, opptatt av kvalitet og nøyaktighet
  • Initiativrik og selvstendig med gjennomføringsevne
  • Nytenkende og framoverlent
  • Gode evner verbalt og skriftlig på norsk

Vi tilbyr:
  • Gode utviklingsmuligheter i selskapet og konsernet
  • Et godt og fartsfylt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere
  • Konkurransedyktige betingelser basert på kvalifikasjoner og presentasjoner

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf 91 13 14 14/e-post al@capus.no eller Rådgiver Research og Analyse Polina Hermandsen på tlf 93 80 74 57/e-post polina.hermandsen@capus.no. 

Det vil bli gjennomført bakgrunnssjekk via Semac på aktuelle kandidater.

Om arbeidsgiveren

BAMA er det ledende selskapet i Norge innen fersk frukt og grønt. Selskapet har også en sterk posisjon innen påsmurte produkter, drikke og blomster. Den internasjonale virksomheten omfatter hel- og deleide selskaper i Sverige, Finland, Polen og Nederland. Visjonen vår er «En sunnere og ferskere framtid». Forretningsidéen er å skape grønn, ansvarlig vekst gjennom ferske og sunne produkter basert på samarbeid i hele verdikjeden. Vi tar ansvar for bærekraftige løsninger som sikrer god kvalitet fra jord til bord, og er til stede i hele samfunnet for å inspirere til sunnere livsstil. Vi har rundt 2300 ansatte i Norge og 810 internasjonalt. BAMA omsatte for 20,3 milliarder kroner i 2020. Les mer på www.bama.no

Våre konsulenter

Polina Hermandsen
Rekrutteringsassistent