Vi søker Business Controller til vårt nye satsningsområde!

Vi søker Business Controller til vårt nye satsningsområde!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Business Controller - Mobile Roll Out
Arbeidsgiver:
Eltel Networks AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Vi skal etablere en helt ny region, Mobile Roll Out, for å ytterligere styrke vår satsing på større utbyggingsprosjekter innen mobil og spesielt 5G. Og vi ønsker å ha med deg på laget!

Eltel har vært med på utrulling av 2G, 3G og 4G – og nå bygger vi 5G for fullt. Nettopp 5G blir et viktig satsningsområde for Eltel i de kommende årene, og dette er et forretningsområde vi hittil bare har sett begynnelsen på. For å styrke vår gjennomføringskraft og styringsevne, samt ivareta våre kunders interesser, oppretter vi nå en egen region hvor vi samler prosjektene og kompetansen innen mobil og 5G: Eltel Mobile Roll Out.

Vi søker i den forbindelse etter en strukturert og analytisk Business Controller til vår nyopprettede region. Du vil jobbe i et dynamisk team med mange dyktige kollegaer og sammen er vår oppgave å ta Eltels mobilsatsning et skritt videre. Dette er jobben for deg som ikke er redd for å ta i et tak, og som synes nytenking og problemløsning gir en ekstra dimensjon til arbeidshverdagen. Som Business Controller vil du støtte forretningsområdet og ledelsen med analyse, business case, rapportering og oppfølging av økonomiske resultater.

Stillingen rapporterer til regionleder, men vil samtidig ha tett faglig samarbeid med Head of Business Controlling og Business Controllere i andre regioner. Gjennom økonomisk og forretningsmessig rådgivning vil du få muligheten til å videreutvikle prosesser og rutiner rundt budsjett og prognose-arbeid, samt risikohåndtering, porteføljestyring og strategi. Som Business Controller vil du være en del av region Mobile Roll Out sin ledergruppe.

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til å skape gode resultater ved økt forståelse for økonomi (kremmerånd) 
 • Bistå med effektiviseringsprosesser og hvordan måle resultater fra disse
 • Være en pådriver for en kontinuerlig forbedringsprosess
 • Støtte ledere i deres daglige arbeid
 • Delta i anbudsarbeid, utvikle kalkyleverktøy ved behov, og kvalitetssikre kalkyler 
 • Lønnsomhetsanalyser & benchmarking
 • Innhente informasjon for utarbeidelse av månedlig driftsregnskap og rapporter

Kvalifikasjoner

 • Minimum 3-5 års høyere utdanning innen økonomi
 • Gode analytiske evner og forretningsforståelse
 • Minimum 5 års erfaring fra Business Controlling
 • Svært gode ferdigheter innen bruk av Excel og analyseverktøy

Personlige egenskaper
Er selvstendig og strukturert, har engasjement og god arbeidskapasitet, og ser sammenhengen mellom produksjon og økonomi. Du er nysgjerrig, men klarer samtidig å holde fokus på viktige detaljer. Vi ønsker oss en Business Controller som er proaktiv, effektiv og nøyaktig, har gode kommunikasjonsevner, og som motiveres av å skape resultater sammen med andre. Du trives med samarbeid, og er en lagspiller med godt humør.

Vi tilbyr
Eltel er en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.

Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da vil vi komme i kontakt med deg!

Søknadsfrist 08.11.2021 

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med partner i Capus Erling Lampe på telefon 991 60 110. 
 

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr.
Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001. Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.

Våre konsulenter