Vil du være med å plassere ice på kartet i utrullingen av Norges nye mobilnett? Da trenger vi deg på teamet!

Vil du være med å plassere ice på kartet i utrullingen av Norges nye mobilnett? Da trenger vi deg på teamet!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Site Acquisition Specialist
Arbeidgiver:
Ice Communication Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst
Vil du være med å plassere ice på kartet i utrullingen av Norges nye mobilnett?
Da trenger vi deg på teamet!

ice skal ansette en Site Acquisition Specialist som vil få ansvar for å finne riktig lokasjon og plassering av våre basestasjoner og radiomaster. Best mulig plassering av antenner og radioutstyr er avgjørende for at vi skal kunne gi alle tilgang til fremtidens mobilnett.

Som vår Site Acquisition Specialist i ice blir du en viktig del av Property-teamet - som har ansvar for å inngå og forvalte kontrakter for leie av eiendom, og utarbeide tekniske underlag slik at vi får utstyret vårt på plass. Teamet vårt består av en kompetent og sammensveiset gjeng som samarbeider meget godt og hjelper hverandre i de daglige arbeidsoppgavene.

I tillegg til å identifisere lokasjoner for våre basestasjoner er Site Acquisition Specialist også ansvarlig for å fremforhandle gode leiekontrakter og avtaler for stasjonene.

Viktige arbeidsoppgaver:
 • Utvikle relasjoner med eksisterende og nye gårdeiere, eiendomsbesittere og grunneiere
 • Utarbeide prospekter og annet materiell for visualisering i dialogen med disse
 • Følge opp eksisterende leieavtaler, reforhandle avtaler og inngå nye
 • Prospektering og befaring på nye lokasjoner, se muligheter og finne gode løsninger som passer godt inn på bygg/eiendom
 • Rapportere fremdrift i arbeidet, herunder oppdatering og videreutvikling av interne støttesystemer

For å lykkes i stillingen bør du ha god innsikt i og erfaring med forhandling av avtaler. Sammen med god teknisk forståelse og noe byggeteknisk kompetanse og evnen til å være svært løsningsorientert, vil du ha et solid fundament for gode resultater. En serviceinnstilt relasjonsbygger som liker å bli kjent med nye mennesker og områder vil trives svært godt i denne stillingen.

Da våre samarbeidspartnere er lokalisert i hele Norge vil du måtte beherske både norsk og engelsk svært godt, skriftlig og muntlig. Stillingen vil derfor medføre noe reisevirksomhet. I tillegg tror vi at du har en egen evne til å være løsningsorientert. Du er glad i struktur og god og grundig dokumentasjon, og jobber både nøyaktig og med høy kvalitet.

Vi vil gi deg både de tekniske løsningene og utviklingen du trenger.
 

Vi jobber mot å bli Norges beste arbeidsplass


Våre ansatte skal glede seg til å gå på jobb! Vi kan derfor garantere at du blant annet vil oppleve dette hos oss:
 • Vi er veldig opptatt av utvikling og kreativitet i måten vi løser oppgaver på tvers av organisasjonen
 • Vi har innført Activity-Based Workplace (ABW), med moderne lokaler i Nydalen som gir økt fleksibilitet i hverdagen tilpasset dine behov
 • Stor grad av frihet og korte beslutningsprosesser, med en leder som følger din faglige utvikling tett
 • Felles møteplass og fokus på samarbeid og samvær på tvers av team og avdelinger
 • Fokus på trivsel og samhold gjennom sosiale arrangementer og fremhevning av gode prestasjoner
 • Vi jobber aktivt for å bli Norges beste arbeidsplass

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges nye mobilnett har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre det Norske mobilmarkedet til det bedre for deg og alle mobilkunder i Norge.

På fem korte år har vi bygget ut nettet vårt kraftig og vi fortsetter å bygg. Nå har vi bygget Norges nye og moderne mobilnett. Et nett vi har bygget for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til enda lavere pris.

I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

I år ble vi kåret til Norges 4. beste arbeidsplass i Great Place to Work.

Våre konsulenter

Kamilla Skaret Gustu
Rådgiver Research og Analyse