HR Business Partner

HR Business Partner
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
HR Business Partner
Arbeidsgiver:
Jacobs Douwe Egberts (JDE) Norge AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

Vi er stolte av våre lidenskapelige, drevne medarbeidere som utfordrer status quo og driver mestring i alt de gjør. Målet vårt er enkelt og ambisiøst – JACOBS DOUWE EGBERTS: En kaffe til hver kopp

Å jobbe med oss ​​betyr at du vil kunne påvirke i et fartsfylt, samarbeidsmiljø. Vi jobber som et team, feirer suksess og støtter hverandre. Våre medarbeidere jobber som en mangfoldig gruppe, i et innovativt miljø som er forpliktet til å gjøre det riktige – over hele verden. Det du gjør vil bli lagt merke til.

Er du en kommersielt drevet HR -profesjonell? Vi ser etter deg som leverer på den operative HR-agendaen mens du holder et langsiktig fokus, som en del av et nordisk HR-team.

I din rolle som HR Business Partner for vår profesjonelle forretnings- og produksjonsenhet, vil du være en del av det dynamiske og drevne HR -teamet. Du rapporterer til den nordiske HR -direktøren, som er basert i København. Du vil proaktivt fange opp behovene til linjeledere, implementere og legge til rette for viktige HR-prosesser, løse utfordringer i virksomheten og være involvert i å jobbe med ulike prosjekter. Du er sannsynligvis basert i Oslo og reiser til vår produksjonsenhet i Bergen noen dager ca annenhver uke, avhengig av forretningskravene.

Som HR Business Partner er hovedansvaret ditt:

 • Å være forretningspartner for både linjeledere og medarbeidere, gjennom støtte og rådgivning av et bredt spekter HR relaterte temaer
 • Koordinering, forbedring og implementering av det globale og nordiske HR -prosjekter og prosesser som bidrar til å bygge en prestasjonskultur
 • Utvikle HR -strategi med emner som rekruttering, utvikling, sykefravær, jobbevalueringer, talentstyring, prestasjonsutvikling, kompensasjoner og fordelsprogram
 • Arbeidsforhold og fagforhandlinger (arbeidsrett, lønnsprosesser)
 • Tilrettelegge og følge opp HR-prosjekter på tvers av forretningsområder
 • Tilrettelegge for ulike workshops i henhold til HR-strategien.
 • HMS-ansvarlig for forretningsenhetene i Norge. Dette inkluderer ansvar for Miljøfyrtårn, AMU, anleggsledelse, forsikringsavtaler og bedriftshelsetjeneste.

Kvalifikasjoner

 • Minimum 5 års relevant erfaring fra en internasjonal HR -virksomhet
 • Høyere utdanning innen Human Resources eller tilsvarende
 • Erfaring med prosjektledelse fra liknende selskap er en fordel
 • Det er nødvendig å snakke et skandinavisk språk og engelsk flytende.

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du er resultatdrevet med høy drivkraft og en ambisjon om å lykkes. HR Business Partner bør ha en praktisk tilnærming til sitt arbeid, og trives i et miljø preget av tempo, fleksibilitet og endring. Det å kunne kommunisere godt og forhandle, fortrinnsvis med erfaring fra fagforeninger, vil være avgjørende. Du vil ha mulighet til å handle selvstendig, være initiativrik og kunne påvirke. Nå har du muligheten!
Vi gleder oss til å drikke en kopp kaffe eller te med deg!

Om arbeidsgiveren

JACOBS DOUWE EGBERTS – et globalt kaffe- og teselskap

Hos JACOBS DOUWE EGBERTS er vi inspirert av vår tro på at det er utrolig hva som kan skje over en kopp kaffe. Vi er drevet av visjonen om at alle fortjener kaffen de liker.

Jacobs Douwe Egberts er et globalt kaffe- og teselskap som betjener forbrukere i mer enn 80 land gjennom ikoniske merker, inkludert: JACOBS, TASSIMO, MOCCONA, SENSEO, L’OR, DOUWE EGBERTS, KENCO, PILAO og FRIELE.

Våre konsulenter

Ida Samuelsen
Rådgiver Research og Analyse
Arne H. Underdal-Loktu
Partner