Principal Consultant for Afry Management Consulting

Principal Consultant for Afry Management Consulting
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Principal Consultant
Arbeidgiver:
Afry Norway AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Vi er en del av et godt integrert rådgivermiljø i AFRY, og jobber tett med både norske og utenlandske kollegaer og kunder. Våre viktigste kundegrupper er kraft- og energiprodusenter, nettselskaper, offentlige myndigheter og interesseorganisasjoner, og ikke minst investorer i fornybar energi og infrastruktur. Parallelt med avkarboniseringen av energiforbruk, ser vi også stadig større interesse fra industri, transport og andre sluttbrukere. Som konsulent i AFRY vil du være i daglig kontakt med de største og mest fremtidsrettede aktørene i energibransjen, både i Norge og internasjonalt. 
 

I Management Consulting søker vi en erfaren konsulent for å utvide vår kapasitet og kompetanse i det norske markedet. Som Principal Consultant hos oss vil du få arbeide med forretningsutvikling, markedsanalyse, samfunnsutvikling og strategi innenfor kraftmarkedet, samt ha ståsted midt i det grønne skiftet. Du vil få jobbe med noen av de største selskapene innenfor det norske kraftmarkedet, men også for internasjonale selskaper som opererer og vurderer det norske markedet som interessant. 
 

Du vil være aktiv på eksterne plattformer og bidra til å bygge AFRYs merkevare i sektoren. Du kommer til å jobbe i en matriseorganisasjon med erfarne eksperter som dekker våre sentrale tjenesteområder (markedsanalyse, strategi, driftsforbedringer og transaksjonsstøtte) samt andre sektorspesialister innen kraftproduksjon, hydrogen, og fremtidig mobilitet. Vi ser spesielt etter deg som liker å jobbe med strategi innen dette segmentet, og kan hjelpe våre kunder til å stille de riktige spørsmålene i sin egen forretningsutvikling. 

Stillingen er lokalisert på vårt Oslo-kontor, men andre steder kan vurderes. 

Hvem er du?  

For å kunne være en god kollega hos oss, og en god partner for våre kunder, tror vi at du har har relevant økonomisk eller teknisk utdanning på master- eller PhD-nivå. Vi ser for oss at du har erfaring fra kraftsektoren, gjerne innenfor strategi- og forretningsutvikling og sannsynligvis noe konsulenterfaring. Riktig person kan vise til god innsikt i bransjen, de ulike aktørene og deres rolle i forhold til hverandre, samt har et sterkt nettverk i sektoren.

Du må like å være operativ selv, det innebærer både det å være aktiv i kundedialoger, men også produsere innhold og materiale for de prosjektene du deltar i eller leder.  Å tenke ut av boksen og koble utfordringer og muligheter i energisektoren vil være avgjørende. Som Principal Consultant forventes det også at du har sterke kommunikasjonsevner og kan "navigere" i en nettverksorganisasjon. Det stilles krav til flytende skandinavisk språk (norsk, dansk eller svensk), samt engelsk. 

 

Fire gode grunner til å søke jobb i AFRY 

  • Du får jobbe med mange ulike oppgaver i et dynamisk, men støttende miljø.  

  • Du får samarbeide med de beste i bransjen. I Oslo jobber du tett med noen av Norges fremste eksperter innen kraftmarked, nett og smart infrastruktur. I tillegg er vi en del av et sterkt, internasjonalt nettverk, med hyppig deltagelse i prosjekter på tvers av landegrenser, og muligheter for utvekslingsopphold på andre kontorer i AFRY.  

  • Du får en god total-pakke: Kontor midt i sentrum og utstrakt bruk av digitale samarbeidsplattformer som gir fleksibilitet på hvor og når vi jobber, bra balanse mellom arbeid og fritid, og konkurransedyktige betingelser. 

  • VI tilbyr fleksibilitet med tanke på arbeidssted, selv om vi foretrekker at du bor innenfor daglig pendleavstand til Oslo 
     

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf 91 13 14 14/e-post al@capus.no eller Rådgiver Research og Analyse Ida Samuelsen på tlf 99 42 83 81/e-post is@capus.no.  

Om arbeidsgiveren

Vi har mer enn 30 års erfaring med strategisk rådgivning innen privat og offentlig sektor i Norge. Vi har erfaring fra et vidt spekter av bransjer, og med særlig vekt på energi- og kraftsektoren.

De tre viktigste områdene vi tilbyr kompetanse på er:
– Strategiarbeid rettet mot energisektoren
– Energimarkedsanalyse
– Transaksjoner

Våre konsulenter

Ida Samuelsen
Rådgiver Research og Analyse