Orkla Confectionery & Snacks Norge ser etter en serviceinnstilt IT-koordinator

Orkla Confectionery & Snacks Norge ser etter en serviceinnstilt IT-koordinator
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
IT koordinator
Arbeidgiver:
Orkla Confectionary & Snacks Norge AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Utløpt
Ønsker du å jobbe operasjonelt med IT i et av Nordens største merkevareselskaper? Er du løsningsorientert, selvgående og har gode samarbeidsevner?  Da kan det være deg vi søker som IT-koordinator i Orkla Confectionery & Snacks Norge.

Stillingen rapporterer til IT Manager og holder til på hovekontoret i Oslo. Som IT koordinator i OCSN vil du støtte IT Manager i overordnet drift av IT og du vil ha en stor kontaktflate ut mot øvrige deler av organisasjonen. Du vil få en variert hverdag med en blanding av praktiske og administrative oppgaver. Som IT-koordinator vil du få anledning til å påvirke din egen arbeidshverdag, og du vil ha et stort mulighetsrom for både faglig og personlig utvikling.

Arbeidsoppgaver:
 • Oppfølging av OCSN’s IT-løsninger, -nettverk og -utstyr ved OCSN’s lokasjoner
 • Brukerstøtte og bindeledd mellom OCSN’s lokasjoner og Orkla’s sentrale IT-avdeling (Orkla IT/Servicedesk)
 • Bidra til best mulig driftssikkerhet, kvalitet og stabilitet på OCSN’s IT-løsninger
 • Viktig sparringspartner i forbindelse med forbedring, forenkling og automatisering av arbeidsprosesser ved hjelp av IT/teknologi
 • Hardware og software koordinering og oppfølging
 • Fungere som pålitelig rådgiver i daglige tekniske supportsaker og bidra til økt IT-kompetanse internt blant kolleger
 • Aktiv deltaker i videreutvikling og implementering av OCSNs IT governance-modell
 • Deltakelse i relevante IT-prosjekter
Kvalifikasjoner:
 • Bachelorgrad innen IT/ingeniørfag
 • Minimum 2 års relevant erfaring
 • Det er ønskelig med erfaring innen ERP (gjerne SAP) og Microsoft programmer (gjerne Power BI)

Personlige egenskaper:
For å lykkes i denne rollen må du være serviceinnstilt og løsningsorientert. Du balanserer god teknisk innsikt med god forretningsforståelse. Du finner motivasjon i å hjelpe andre med små og store oppgaver, og du har gode kommunikasjons-og samarbeidsevner. Du er pålitelig, jobber strukturert og evner å prioritere i en hektisk hverdag.

Vi tilbyr:
Vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver og svært gode karrieremuligheter i ett av Norges største og mest spennende internasjonale konsern. Hos oss vil du ha en rolle der du får store muligheter for å utvikle deg både faglig og personlig i et sosialt, kompetent og engasjert arbeidsmiljø. Arbeidssted er ved Orklas hovedkontor på Skøyen i Oslo. Her er vi 900 ansatte i Orkla-konsernet samlet i vårt nye og moderne bygg sentralt ved togstasjonen. Vi har kantine, treningssenter, frisørsalong og ansattbutikk. Konkurransedyktige betingelser.

Våre verdier er: Modig – Inspirerende – Til å stole på

Orkla - A Home to Grow
Orkla er et unikt merkevareselskap med et sterkt fotavtrykk i Norden, og Europa. I Orkla får man jobbe med sterke lokale merkevarer i et voksende internasjonalt konsern, noe som gir våre ansatte muligheten til å virkelig gjøre en forskjell og se resultatet av deres arbeid. I Orkla tenker vi globalt, samtidig som vi er opptatt av å utvikle lokale løsninger som imøtekommer kundens og forbrukers behov.

Om arbeidsgiveren

Orkla Confectionery & Snacks Norge ble etablert i 2013 og var en sammenslåing av de tidligere selskapene Nidar, KiMs og Sætre. Vi er den største leverandøren av produkter til kos og glede i det norske markedet. Du møter oftest Nidar, KiMs eller Sætre som avsender på de fleste av våre produkter. I tillegg har vi en rekke andre merker som f.eks. Doc, IFA, Stratos, Smash!, Troika, Nidar Favoritter, Polly, Bixit, Cheez, Safari, Kornmo og Cafe Bakeriet for å nevne noen. Vi distribuerer også snacksprodukter for PepsiCo på det norske markedet.

Vi skal være markedsleder innen godterier, kjeks og snacks og tilgrensende produkter. Med kjente merker og de beste smakene skal vi begeistre og glede det norske folk. Vi skal skape lønnsom vekst ved å utvikle attraktive produkter i og på tvers av kategoriene. Vår unike forbrukerinnsikt, kategoriforståelse, innovasjonsevne og salgskraft gjør oss til handelens foretrukne partner. Med en konkurransedyktig verdikjede og nærhet til det norske markedet skaper vi verdi for oss selv og for våre eiere.