Alliance Healthcare Norge ser etter en ny IT arkitekt!

Alliance Healthcare Norge ser etter en ny IT arkitekt!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Key information

Job title:
IT arkitekt
Employer:
Alliance Healthcare Norge
Place:
OSLO
Application deadline:
Utløpt

Vi styrker vår posisjon innen digitalisering og fremtidens apotek. I Alliance Healthcare vil du jobbe med fremtidens veivalg og løsninger for å skape fremtidens apotek. 

I rollen som IT arkitekt vil du være et bindeledd mot gruppens standarder og sikre at disse implementeres i Norge på en hensiktsmessig måte.  Du vil være en aktiv pådriver for å fremme forbedring, og innovasjon og å skape et robust IT veikart for fremtiden.

Arbeidsoppgaver:
Som IT arkitekt i Alliance Healthcare vil du ha ansvaret for å bidra til et effektivt og helhetlig IT-landskap gjennom etablering av overordnede prinsipper for IT-landskapet og arkitekturen. IT arkitekten vil ha ansvaret for å implementere en felles metodikk, rammeverk og verktøy for arkitektur og håndtering av endringer i IT-landskapet. I denne rollen vil du sørge for å skape gode og helhetlige dokumentasjonsstandarder innen IT.

En av de viktigste ansvarsområdene i stillingen vil være å etablere og vedlikeholde en tett dialog med alle interessenter som grunnlag for å finne fram til de riktige løsningene. For oss er det viktig at du evner å se behovet til både forretning og sluttbruker, og du tar en aktiv rolle i å avdekke, beskrive og analysere behovene i tett samarbeid med alle interessenter. Vi ønsker at du kan utfordre våre krav og løsninger med bruk av nye og moderne tenkemåter og teknologiske muligheter. Vi ser etter en som designer løsninger på en helhetlig måte og med hensyn til krav slik at det passer inn i IT-landskapet vårt. Du vil få ansvaret for etablere avtaler med arkitekturpartner(e) som eventuelt kan leies inn og bistå etter behov.

Personlige egenskaper:

  • Positiv, engasjert og utadvendt
  • Relasjonsbygger med gode sosiale ferdigheter
  • Evner å forstå og skape klarhet i komplekse og sammensatte bilder med flere interessenter, og makter å se konsekvenser på tvers av virksomheten
  • Oppdatert erfaring og kompetanse på teknologi og arkitektur
  • God forretningsforståelse
  • God til å kommunisere og ikke minst forklare komplekse sammenhenger på en forenklet og pedagogisk måte

Kvalifikasjoner:

  • Høyskole/Universitets utdannelse innen relevante fagområder
  • Minimum 3-5 års erfaring med arbeid innen IT-arkitektur
  • Erfaring med teknologivalg og deltakelse i arkitekturforum
  • Meget gode norsk og engelsk kunnskaper

Om arbeidsgiveren

Alliance Healthcare Norge AS er Norges største og ledende legemiddelsgrossist og driver i sitt søsterselskap en av Norges største apotekkjeder Boots Apotek. Boots Apotek har mer enn 160 års apotekerfaring fra Storbritannia og åpnet sitt første apotek i Norge i 2008. Selskapet består i dag av150 Boots apotek, nettbutikken Boots.no, Boots Homecare, kjedekontoret i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus. I tillegg til å levere varer til alle Boots apotek er Alliance Healthcare hovedleverandør til alle landets sykehus, sykehusapotek og en gruppe selvstendige apotek. Selskapet er også den største norske leverandøren av helsepleieartikler til bandasjister. Boots apotek selger flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan.

Vi jobber for å skape en sterk kultur i selskapet der mangfold og inkludering er sentralt i alt vi gjør. Ved å fremme samarbeid og innovasjon får vi inspirasjon til å hjelpe mennesker over hele verden til å få bedret helse og livskvalitet. I vårt selskap skal medarbeiderne ha like muligheter for utvikling og involvering, uansett bakgrunn. Hos oss skal alle føle seg respektert, verdsatt og inspirert til å drive selskapet vårt fremover.