Brand Manager Consumer Health

Brand Manager Consumer Health
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Key information

Job title:
Brand Manager Consumer Health
Employer:
Navamedic ASA
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Om rollen:
I rollen som Brand Manager Consumer Health i Navamedic har du en variert rolle i et dynamisk miljø med ansvar for utvalgte brands samt mulighet for kundeansvar mot apotekene i Sverige. Navamedic har blant annet brands innenfor smerte, mage & tarm og forkjølelse som selges via apoteks kanalen i Norden og Nederland.

Arbeidsoppgavene spenner fra markeds- og lønnsomhetsanalyser til utvikling av nye ideer og konsepter til produkter og reklame. Du vil få mulighet til utstrakt arbeid med kommunikasjon, både gjennom å lage og holde produktpresentasjoner internt og eksternt, samt være bindeledd mellom Navamedic og ulike reklame, design og mediebyråer. Du får ansvar for å skape lønnsom vekst gjennom økt salg, bedret inntjening og styrket markedsposisjon for dine brands. Stillingen er nyopprettet og du vil ha mulighet til å forme rollen.

Hovedarbeidsoppgaver:

 • Utvikling og implementering av tydelig merkeposisjon for utvalgte brands.
 • Utvikle reklame, kampanjer, og PR for dine produkter, herunder følge opp JM aktiviteter mot kjedene og evaluering av disse.
 • Utarbeide innsalgspresentasjoner og årspresentasjoner i samarbeid med Nordic Marketing Manager og Country Manager Finland.
 • Bistå Nordic Marketing Manager i tverrfaglige innovasjonsprosjekter, fra idé til lansering samt analysearbeid for eksisterende og nye produkter.
 • Økonomisk og markedsmessig oppfølging og analyse inkludert IMS markedstall.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Relevant mastergrad med gode resultater.
 • 1-5 års arbeidserfaring (fra lignende stilling), nyutdannede oppfordres også til å søke.
 • Brennende interesse for markedsføring.
 • God forretningsforståelse og sterk kommersiell drivkraft.
 • Kreativ, løsningsorientert og evne til å ta selvstendig initiativ.
 • Gode analytiske egenskaper og forståelse for tall og økonomi.
 • Stor arbeidskapasitet kombinert med lysten til å skape endring og resultater.
 • Gode samarbeidsevner og gjennomslagskraft overfor dine omgivelser.
 • Gode engelskkunnskaper.

Stillingen rapporterer til Nordic Marketing Manager, og arbeidssted er på hovedkontoret til Navamedic ved Solli plass, Oslo. Tiltredelse så snart som mulig er ønskelig.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14 / e-post: al@capus.no eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81 / e-post: is@capus.no. Søknader vil vurderes i august. 
 

Om arbeidsgiveren

Navamedic er et nordisk farmaselskap som leverer legemidler, medisinske ernæringsprodukter, samt medisinsk utstyr til sykehus og apotek. Vår ambisjon er å ivareta pasienter og forbrukeres behov gjennom dybdekompetanse innen utvalgte kategorier, samt inngående kunnskap om lokale forhold i hvert marked. Navamedic er til stede i de nordiske landene, Baltikum og Benelux, og har salgsrepresentasjon i Storbritannia og Hellas. Selskapets visjon er å bli det ledende farmaselskapet i Nord-Europa gjennom å tilby produkter av høy kvalitet til pasienter og levere bærekraftig vekst, både organisk og gjennom oppkjøp. Navamedic har hovedkontor i Oslo og notert på Oslo Børs (ticker: NAVA).

Our consultants