BerryAlloc søker Product Manager

BerryAlloc søker Product Manager

Key information

Job title:
Product Manager
Employer:
Alloc AS
Place:
LYNGDAL
Application deadline:
As soon as possible

Product Manager er ansvarlig for produktledelse av de to produktkategoriene, High Pressure Floors (HPF) og Walls. I denne stillingen vil man få ansvar for den strategiske posisjoneringen, utvikling av businesscases og av kolleksjoner samt styringen av produktlivssyklusen til begge kategoriene. De to produktkategoriene er en fundamental del av den totale produktporteføljen. Produktledelse er essensielt for å øke den generelle ytelsen til produktporteføljen.

Stillingen vil rapportere til Head of Product Management i BerryAlloc.

Arbeidsoppgaver og ansvar

  • Definere strategisk markedskunnskap for å bygge en konkurransedyktig portefølje som muliggjør merkevare- og produktposisjonering.
  • Produktopplæring til kunder, samarbeidspartnere og internt.
  • Forretningsutvikling i samarbeid med salg, produktutvikling og drift.
  • Utføre markedsanalyser
  • Porteføljestyring og produktlanseringer
  • Ansvarlig for produktdata 
  • Produkt og kolleksjonsutvikling
  • Koordineringsansvar i lokalt produkt- og markedsteam i Alloc
  • En del av det globale Product Management teamet i BerryAlloc
  • En del av ledergruppen hos Alloc AS

Ønskelig bakgrunn og personlige egenskaper
Vi søker deg som har mastergrad, eller annen relevant høyere utdanning, og med erfaring fra lignende roller. Du kommuniserer godt og er en lagspilller med entreprenørånd. Du trives med problemløsning og er analytisk. Du har interesse innenfor interiørdesign og teknisk ytelse. Du har erfaring med prosjektledelse og koordinering av prosesser for å overholde frister. Du må ha gode kommunikasjonsevner i engelsk og norsk. Denne stillingen vil ha utgangspunkt fra hovedkontoret i Lyngdal. 

For mer informasjon ta kontakt med Jan Kaare Dynestøl på tlf. 950 74 564 eller Karoline Holø på tlf. 938 17 188. Vi ser frem til å høre fra deg.
 

Om arbeidsgiveren

Alloc AS er Norges ledende produsent av laminatgulv. I tillegg produserer selskapet veggplater for kjøkken og bad. Vi er ca. 220 ansatte og har en omsetning på ca. 1,1 mrd. NOK. Hovedkontoret og fabrikken ligger i Lyngdal. Alloc AS er en del av Beaulieu International Group, som har hovedsete i Belgia. Vi har eget salgsapparat i Norden, som er ansvarlig for salg av egne produkter og enkelte produkter fra konsernet. Produktene markedsføres under merkenavnet BerryAlloc. Alloc AS satser på ytterligere vekst i Norden og i resten av verden. Målet er å doble kapasiteten i fabrikken og investere i fremtidsrettet teknologi, med fokus på bærekraft, produktutvikling og effektive prosesser. I perioden 2022-24 skal det investeres i ny bygningsmasse og nytt produksjonsutstyr. Vi har en visjon om å begeistre kunden

Our consultants

Apply to the position