Vil du være med å skape Norges beste salgsteam innenfor IoT?

Vil du være med å skape Norges beste salgsteam innenfor IoT?
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Key Account Manager
Employer:
COM4 AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst

Kontakt konsulent

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent
Som arbeidsgiver tilbyr Com4 en svært attraktiv arbeidsplass. En kombinasjon av det beste fra IT start-up´s fleksible og vekstorienterte miljø, med trygghet og konkurransedyktige kompensasjonsordninger (lønn, forsikringer, pensjon osv). Vi holder til i et helt nytt kontorbygg rett ved t-banen på Hasle, og har et meget godt arbeidsmiljø med stor fleksibilitet i utføring av arbeidsoppgaver og arbeidssted.

Com4 skal vokse videre og ønsker å utvide salgsteamet med en Key Account Manager for å forsterke noen av våre viktigste markedssegmenter. I rollen vil dine arbeidsoppgaver blant annet bli å finne potensielle kunder og bygge opp egen kundeportefølje, både i Norge og internasjonalt. Det vil være en etableringsfase hvor fokuset ditt vil være å finne storkundene. Du vil delta på messer og events som kan generere nye kunder. Videre vil det rettes utgående salg mot bedrifter som bruker IoT-mobilkommunikasjon i sine produkter/tjenester. Du vil få stor frihet til å løse hverdagen din selv og står selv ansvarlig for egne arbeidsoppgaver og tilhørende budsjett.

For denne stillingen har du gjerne en teknisk utdannelse eller annet relevant erfaring å vise til. Du er kommersielt anlagt og har teknisk kompetanse i form av erfaring eller interesse. Med din struktur og resultatorienterte holdning jobber du godt selvstendig, men fungerer også godt i et team hvor man hjelper andre når det trengs. Det er en fordel om du har kjennskap med å håndtere salgsprosesser.

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus Tom Erik Øverbø på 92088686
 

About the employer

Com4 er en mobiloperatør som tilbyr kommunikasjonstjenester for vekstmarkedet Internet of Things (IoT). Com4 er et selskap basert i Oslo, og forventer en omsetning på ca 250 MNOK og positive regnskapstall etter mange år som markedsvinner i Norge. Vår eier er Wireless Logic konsernet i UK som er en leder i bransjen globalt, med 9 millioner SIM globalt og operasjoner i mer enn 10 land. Com4 drives autonomt og har ansvar for egne kunder, tjenester og tekniske plattformer, og har fått ytterlige ansvar for å levere globale konnektivitetstjenester til konsernet.

Våre suksessfaktorer er innovative løsninger, godt samarbeid internt og eksternt, samt IoT/M2M know-how i alle ledd av organisasjonen. Vi er gjennom Wireless Logic i Gartners “Magical Quadrant” anerkjent som en global leder innen IoT konnektivitet, og ambisjonen er videre vekst gjennom innovasjon og skape de beste tjenestene for IoT markedet.

Our consultants

Tom Erik Øverbø

Seniorrådgiver

Jonas Ripegutu

Rekrutteringsassistent