Vil du lede prosjekter som skal digitalisere fremtidens mobilitetsmarked?

Vil du lede prosjekter som skal digitalisere fremtidens mobilitetsmarked?
Unfortunately, it is no longer possible to apply for the position as we have found the right candidate. Please feel free to check out our other available positions or contact us at adm@capus.no.

Key information

Job title:
Prosjektleder / Teamleder
Employer:
GJENSIDIGE MOBILITY GROUP AS
Place:
Oslo
Application deadline:
Løst

Contact consultant

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver
Gjensidige Mobility Group (GMG) søker prosjekt- og teamleder, som ønsker muligheter i et svært spennende vekstselskap! GMG er en av Gjensidigekonsernets ambisiøse nysatsinger og har som mål å ta en førende rolle i fremtidens mobilitetsmarked.

I GMG vil du få et stort eierskap i utviklingen av løsninger som skal digitalisere fremtidens mobilitetsmarked. GMG er i oppstartsfasen og du får dermed muligheten til å være med å forme vår reise og ta tak i et vidt spenn av oppgaver. En av de mange spennende oppgavene vi har foran oss er moderniseringen av RedGo (tidligere Falck Redning).

RedGo er et nordisk veihjelpsselskap som blant annet skal hjelpe mennesker som har problemer langs veiene. Selskapet skal nå gjennom en større digital transformasjon og modernisering. Sammen med vårt allerede dyktige team kan du være med å forme dette fra start. Fremover skal vi utvikle løsninger som gir bil-bergerne våre mer effektive verktøy som igjen vil gi bedre kundeopplevelser til mennesker i vanskelige situasjoner. Vi bygger nå et større team som skal jobbe med å forbedre løsningene som brukes i REDGO. Bli med på laget!

Hvem er du? Vi søker en person som tar med seg driv og en positiv holdning inn i sine prosjekter. Du har noen års erfaring med ledelse av tekniske prosjekter og kan vise til gode resultater og prosjektgjennomføringer. Vi ser gjerne at du har et ønske om å ta på deg personalansvar fremover dersom behovet oppstår.
Vi tror den rette kandidaten kan kjenne seg igjen i følgende:
  • Høyere relevant utdanning (ledelse, økonomi, IT e.l.) og noen års erfaring med prosjektledelse
  • Du har erfaring med tekniske IT-prosjekter
  • Du trenger ikke utviklerkompetanse, men synes IT er spennende og forståelig
  • Du er kjent med smidig utviklingsmetodikk og Devops
  • Du kommuniserer godt i minst ett av de skandinaviske språkene og behersker engelsk, både muntlig og skriftlig

Du vil være ansatt i GMG og rapportere til CTO, Philip Røst Wehinger.

Vi ønsker deg som har en proaktiv og positiv holdning og er selvstendig i ditt arbeid. Du er flink til å kommunisere og er opptatt av godt samarbeid og informasjon mellom relevante parter. Du liker også å fordype deg i tekniske problemstillinger og engasjerer deg i ulike initiativ der det er behov, samt er løsningsorientert og effektiv i ditt arbeid. Det er viktig for oss at du finner interesse og motivasjon å kunne være med å forme reisen vår sammen med oss.
Kjenner du deg igjen i flere av disse egenskapene kan du være vår nye drømmekollega!

Hos oss får du: Vi tilbyr en interessant stilling i et nytt og spennende satsningsområde med mange muligheter til å påvirke veien videre. Inkludert:
  • Spennende arbeidsoppgaver i en nysatsing for Gjensidige
  • Du får bidra til samfunnsviktige løsninger som skal fremme tryggere og mer effektiv veihjelp i hele Norden
  • Lønn som reflekterer din kompetanse
  • Svært god pensjonsspareordning og forsikringsordninger
  • Treningsmuligheter i eget treningsstudio med spinning-rom og gymsal
  • Arbeidssted i moderne lokaler i Oslo sentrum (nær Oslo S)

Søknadsfrist: 17.01.2022


Vi behandler søknader fortløpende. For spørsmål om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Capus v/ Sondre Urbye Kjelsrud (986 52 622).
 

About the employer

Gjensidige Mobility Group har store ambisjoner for det nordiske mobilitetsmarkedet. Vi vurderer stadig nye samarbeidspartnere innen mobilitet, utvikler egne konsepter samt jobber aktivt med modernisering av selskap vi eier (e.g Falck veihjelpen som nå rebrandes til RedGo og bomselskapet Flyt). Gjensidige Mobility Group er i startgropa og har behov for å bygge team som ønsker å ta eierskap til reisen og utviklingen videre. Vi er opptatt av å skape gode og trygge rammer for at du skal lykkes i din rolle, og et godt miljø der du kan utvikle din kompetanse.

Our consultants

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver