JCDecaux søker ny Business Controller

JCDecaux søker ny Business Controller
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Key information

Job title:
Business Controller
Employer:
JCDecaux Norge AS
Place:
OSLO
Application deadline:
Løst
Til vårt nyoppussede hovedkontor i Nydalen i Oslo har vi nå en ledig stilling som Business Controller.

I stillingen vil du være en viktig støttespiller for selskapets ledelse og med spesielt fokus på salgs- og markedsavdelingen bidra aktivt til at selskapet når sine mål. Arbeidsoppgavene vil blant annet være utvikling av ulike salgsrapporter, oppfølging av nøkkeltall og løpende analyse av salgsaktiviteter.  Du vil også være ansvarlig for rapportering til våre konsesjonsgivere og delaktig i den finansielle rapporteringen.

Stillingen rapporterer til Økonomisjef i JCDecaux Norge.


Ansvarsområder:
 • Bistå salgsavdelingen og selskapets ledelse med analyser og beslutningsgrunnlag, herunder blant annet yield, kunde- og porteføljeanalyser for salgsteamene og lønnsomhetsvurderinger
 • Være superbruker og selskapsressurs for våre analyseverktøy
 • Kommunikasjon med, og rapportering til, konsernfunksjoner
 • Rapportering og utarbeidelse av estimater til våre kontraktspartnere, som innebærer utarbeidelse av konsesjonsrapporter, kontakt med revisor vedrørende attestasjon av konsesjonsoppgjør og oppfølging av konsesjonskontrakter
 • Finansiell rapportering til konsernet, beregning av avsetninger og kontroll over salgskontrakter
   
Ønskede kvalifikasjoner:
 • Utdannelse innen økonomi, minimum på bachelornivå
 • Minimum 2 års arbeidserfaring, gjerne fra en controllerfunksjon eller innen revisjon
 • Analytisk anlagt
 • Svært god kompetanse i MS Excel
 • Gode engelskkunnskaper
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Erfaring med Power BI eller andre Business Intelligence-verktøy er ønskelig, men ikke et krav

JCDecaux tilbyr:
 • En spennende og utfordrende jobb i et av verdens ledende medieselskap
 • Et internasjonalt arbeidsmiljø med positive og engasjerte medarbeidere
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag innen økonomiavdelingen

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med Capus, ved Kristian Lennertzen (916 16 073/ kl@capus.no) eller Kristian Rizi (958 12 625/kr@capus.no)

 

Om arbeidsgiveren

I over 50 år har JCDecaux spilt en viktig rolle ved å forme bybildet i en rekke land verden over. I dag er JCDecaux verdens største utendørsreklameselskap, med over 1 million reklameflater i mer enn 80 land på 5 kontinenter. Omsetningen i 2019 var på € 3,9 Mrd.

JCDecaux Norge ble etablert i 1998 og teller i dag 77 ansatte. I dag er vi til stede over hele landet og våre annonseflater når hver uke mer enn halve Norges befolkning. Selskapet har inngått en rekke avtaler om utplassering, drift og vedlikehold av reklamefinansierte gatemøbler i større norske byer. Gjennom en avtale med Bane NOR AS besitter selskapet reklamerettighetene for samtlige jernbanestasjoner i Norge, samt en egen avtale for reklamerettighetene relatert til Flytoget.
Selskapet opererer flere større avtaler med private eiendomsutviklere og kjøpesenteroperatører, herunder Citycon, Steen & Strøm, Norwegian Property (Aker Brygge) og OBOS Forretningsbygg. JCDecaux er den mest innovative og innflytelsesrike aktøren også når det kommer til digitalisering av utendørsreklamekanalen. Vi tilbyr programmatiske kjøp av våre reklameflater i en rekke markeder, og mange flere er på gang.

Utendørsreklame (OOH) er en av vekstvinnerne på mediemarkedet. En av hovedgrunnene er den omfattende digitaliseringen de siste årene, men vi har også kanal- og kommunikasjonsegenskaper som stadig blir viktigere for annonsører. Publikummet vårt vokser, og vi evner å skape god dekning raskt. Vi er også sterke mot unge målgrupper. I sum er dette egenskaper som norske annonsører etterspør.

Our consultants