Frontendutvikler

Frontendutvikler
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Key information

Job title:
Frontendutvikler
Employer:
BRAATHENS IT AS
Place:
LYSAKER
Application deadline:
Utløpt

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og brenner for eget fagfelt.
Som del av teamet vil du aktivt kunne bidra til at de forskjellige tjenestene understøtter Braathens ITs virksomhet på en effektiv og optimal måte. Hverdagen består av interessante og utfordrende oppgaver, med gode faglige utviklingsmuligheter. Du vil kunne jobbe med virksomhetskritiske prosjekter i et internasjonalt, stimulerende og godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse.

Det blir stadig viktigere å tilby den beste kunde- og brukeropplevelsen. Derfor ønsker vi nå å ansette en klientutvikler som først og fremst er programmerer, men som også er opptatt av å lage gode, effektive og brukervennlige grensesnitt. Vi kombinerer web- og appteknologier som vi leverer fra moderne skyløsninger.
Vi har erfarne og flinke seniorutviklere, så dette er et ypperlig sted for en med mindre erfaring som ønsker å lære og ta et steg videre i karrieren.
Frontend integrasjon gjøres via Rest/Json og serverside forretningslogikk er skrevet i Java over Oracle.

Arbeidssted er Lysaker og vi tilbyr parkering til alle ansatte med lading til el-bil, ytelsesbasert pensjon, et godt arbeidsmiljø og sosiale arrangementer. Kjernetiden er mellom 9 og 15. I tillegg får de ansatte billetter til Dyreparken i Kristiansand og tilgang til Braathens IT’s 2 ferieleiligheter på Mallorca.

Ønskede kvalifikasjoner
Erfaring med klient-teknologier og rammeverk som Javascript, Angular, React/React Native, native apps (iOS/Android), NodeJS og HTML og CSS.
Opptatt av å lage gode, effektive og brukervennlige grensesnitt

Personlige egenskaper
Trives godt med å jobbe i team
Evne til å bygge gode relasjoner og samarbeidsformer
Gode analytiske evner
Strukturert
 

Om arbeidsgiveren

Braathens IT ble grunnlagt i 2002 og er en ledende leverandør av kundesentriske og innovative IT-løsninger. Vi tilbyr kommersiell programvare til luftfart og reiseliv som standardiserte produkter.

Som en del av bedriftsgruppen Braathens Aviation, har Braathens IT en solid og omfattende erfaring fra luftfarts- og reiselivsnæring. Selskapet eies av Braganza.

Vi bygger selv og eier programvare som spiller sammen med store internasjonale IT-systemer som Amadeus og Sabre. For våre kunder er våre systemer virksomhetskritiske. Braathens IT utviklet TravelPass-teknologien, noe som gjør det mulig for flyselskaper å tilby de reisende abonnementsprodukter som klippe- og månedskort, for eksempel Trip pass (forhåndsbetalte turer mellom destinasjonen) og Unlimited pass (ubegrensede flyreiser mellom destinasjoner over en viss tidsperiode).
I porteføljen har vi også Internett-reservasjonsmotorer (billettsalg og tilhørende tjenester), Loyalty og Airport Self Service (innsjekkingskiosker og speed-porter), som kjører mer enn fem millioner årlige transaksjoner for kundene.

Våre kunder opererer i Nordeuropa, Midtøsten og USA: SAS, Etihad Airways i De Forente Arabiske Emirater, amerikanske Cape Air og svenske BRA benytter TravelPass. Ambisjonen er å ta en ledende internasjonal posisjon for abonnementsprodukter innen luftfart.
Braathens IT har kontorer på Lysaker i Oslo. Vi retter oss mot luftfart samt reiselivsnæring. Selskapets nysatsning er Reztic, et SaaS som kombinerer reservasjons- og billettsystemer fra forskjellige bransjer. Dette benyttes blant annet av Kristiansand Dyrepark til kjøp av billetter, forestillinger, overnattinger og mer i én brukeropplevelse, både på nett og mobil.