Orkla Confectionery & Snacks Norge ser etter en forretningsorientert IT Manager

Orkla Confectionery & Snacks Norge ser etter en forretningsorientert IT Manager
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Key information

Job title:
IT manager
Employer:
Orkla Confectionary & Snacks Norge AS
Place:
Oslo
Application deadline:
Utløpt

Vil du være en strategisk rådgiver innen IT for et av Nordens største merkevareselskaper? Har du god forretningsforståelse, setter retning og har fokus på kontinuerlig forbedring? Da kan det være deg vi søker som IT Manager for Orkla Confectionery & Snacks Norge (OCSN).

Stillingen rapporterer til CFO og holder til på hovedkontoret i Oslo. Som IT Manager vil du jobbe tett opp mot de ulike delene av vår verdikjede, samt inn mot Orkla’s sentrale IT-avdeling (Orkla IT). Du skal være en pådriver til hvordan IT kan brukes til å optimalisere driften gjennom hele verdikjeden, og du vil bli en rådgiver for teknologiske veivalg i OCSN. Som IT Manager vil du i stor grad styre din egen arbeidshverdag, og du vil ha et stort mulighetsrom for både faglig og personlig utvikling.

Arbeidsoppgaver:

 • Sette langsiktig strategisk retning for OCSN innen IT og påse implementeringen av denne strategien
 • Utvikle, eie og følge opp selskapets forvaltningsmodell for IT-systemer og data
 • Rådgiver og sparringspartner for organisasjonen i strategiske IT-relaterte spørsmål
 • Bidra til at selskapet kapitaliserer på eksisterende data og systemer
 • Personalansvar for IT-koordinator
 • Budsjettansvar og kostnadsoppfølging for IT-kostnader og IT-investeringer
 • Oppfølging inn mot Orkla IT og tredjepartsleverandører
 • Prosjektledelse og/eller prosjektdeltakelse i IT-relaterte prosjekter
 • Ansvar for å støtte supply-chain (fabrikkene) på deres digitaliseringsreise
 • Deltaker på relevante IT-fora i Orkla

Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad innen økonomi/informasjonsteknologi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Erfaring med levering av IT-tjenester
 • Det er ønskelig med god prosessforståelse, gjerne fra retail eller supply-chain

Personlige egenskaper:
Den ideelle kandidaten har god forretningsforståelse i kombinasjon med god teknisk innsikt og interesse. Du arbeider proaktivt, er forbedringsorientert og evner å drive prosesser fremover. Du har gode kommunikasjon – og samarbeidsevner, og er serviceinnstilt og løsningsorientert. Gjerne ledererfaring.

Vi tilbyr:
Vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver og svært gode karrieremuligheter i ett av Norges største og mest spennende internasjonale konsern. Hos oss vil du ha en rolle der du får store muligheter for å utvikle deg både faglig og personlig i et sosialt, kompetent og engasjert arbeidsmiljø. Arbeidssted er ved Orklas hovedkontor på Skøyen i Oslo. Her er vi 900 ansatte i Orkla-konsernet samlet i vårt nye og moderne bygg sentralt ved togstasjonen. Vi har kantine, treningssenter, frisørsalong og ansattbutikk. Konkurransedyktige betingelser.

Våre verdier er: Modig – Inspirerende – Til å stole på

Orkla – A Home to Grow
Orkla er et unikt merkevareselskap med et sterkt fotavtrykk i Norden, og Europa. I Orkla får man jobbe med sterke lokale merkevarer i et voksende internasjonalt konsern, noe som gir våre ansatte muligheten til å virkelig gjøre en forskjell og se resultatet av deres arbeid. I Orkla tenker vi globalt, samtidig som vi er opptatt av å utvikle lokale løsninger som imøtekommer kundens og forbrukers behov.

 

Om arbeidsgiveren

Orkla Confectionery & Snacks Norge ble etablert i 2013 og var en sammenslåing av de tidligere selskapene Nidar, KiMs og Sætre. Vi er den største leverandøren av produkter til kos og glede i det norske markedet. Du møter oftest Nidar, KiMs eller Sætre som avsender på de fleste av våre produkter. I tillegg har vi en rekke andre merker som f.eks. Doc, IFA, Stratos, Smash!, Troika, Nidar Favoritter, Polly, Bixit, Cheez, Safari, Kornmo og Cafe Bakeriet for å nevne noen. Vi distribuerer også snacksprodukter for PepsiCo på det norske markedet.

Vi skal være markedsleder innen godterier, kjeks og snacks og tilgrensende produkter. Med kjente merker og de beste smakene skal vi begeistre og glede det norske folk. Vi skal skape lønnsom vekst ved å utvikle attraktive produkter i og på tvers av kategoriene. Vår unike forbrukerinnsikt, kategoriforståelse, innovasjonsevne og salgskraft gjør oss til handelens foretrukne partner. Med en konkurransedyktig verdikjede og nærhet til det norske markedet skaper vi verdi for oss selv og for våre eiere.