Kristian Carlstedt

Kristian Carlstedt

Seniorrådgiver
+47 452 94 338
kristian.carlstedt@capus.no

Kristian jobber som seniorrådgiver i Capus og har gjennomført vellykkede rekrutteringer til en rekke bransjer og fagområder, fra bygg og anlegg, økonomi, jurister og til innovasjons- og digitaliseringsmiljøer. Han jobber spesielt opp mot leder- og spesialiststillinger i offentlig sektor, men tar også på seg oppdrag for private selskaper.

De siste årene har han vært en viktig bidragsyter i å løse prosesser for oppdragsgivere som Skatteetaten, Forsvarsbygg, Bærum kommune, Tolletaten, Sykehusbygg og Forbrukerrådet. Han har god kjennskap til gjeldende regler for tilsettinger i det offentlige, herunder skriving av innstillinger, positiv særbehandling og vurdering av unntak fra offentlig søkerliste.

Som en allsidig seniorkonsulent tar han gjerne på seg hele prosjektløpet, og utfører alt fra utforming av annonser, intervjuer, testing, omfattende kartlegging av kandidater og kvalitetssikring gjennom referanseintervjuer og bakgrunnssjekker. I tillegg har Kristian kontinuerlig dialog og møter med kandidater, for å dekke våre oppdragsgiveres behov på en effektiv måte og med høy kvalitet.

Kristian oppleves som en strukturert, analytisk og kunnskapsrik konsulent. Han går grundig inn i prosjektene, og er svært kvalitetsbevisst. Evnen hans til å skape en god og troverdig dialog med både kandidater og kunder resulterer i vellykkede rekrutteringer.


ARBEIDSERFARING

2022 – d.d.         Seniorrådgiver
2020 – 2021       Rådgiver
2018 – 2020     Researcher – Capus AS
2018 – 2018      Sales Development Representative – ReachMee

UTDANNING

2014 – 2017    B. Sc. in Psychology – Universitetet i Tromsø
2015 – 2016    HR og Personalledelse – Høyskolen Kristiania


SERTIFISERINGER

Aon (tidligere Cut-e)

  • Evne- og ferdighetstester
  • Personlighetstester
  • Motivasjons- og verditester

 

Våre konsulenter

Peder Lund
Seniorrådgiver
Johanne Hammerlund
Rekrutteringsassistent
Linda Nordråk
Researcher