Er du nyutdannet med gode analytiske evner? Industrifinans Kapitalforvaltning søker Assisterende kunderådgiver/Porteføljeassistent!

Er du nyutdannet med gode analytiske evner? Industrifinans Kapitalforvaltning søker Assisterende kunderådgiver/Porteføljeassistent!

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Assisterende rådgiver/Porteføljeassistent
Arbetsgivare:
Industrifinans Kapitalforvaltning AS
Stad:
OSLO
Ansökningstid:
Løpende

Vi søker Assisterende kunderådgiver/Porteføljeassistent til en langsiktig og kvalitetsorientert kapitalforvalter. Selskapet forvalter betydelig kapital for private og institusjonelle kunder. Industrifinans Kapitalforvaltning har en svært konkurransedyktig investeringsplattform for større investeringsporteføljer.

Vi ser etter deg som har fullført mastergrad med sterke resultater innen økonomi eller andre relevante fagfelt, og du har interesse for IT. Du er avgangsstudent i 2022/2023 eller har noen års relevant erfaring. Den rette kandidaten har gode analytiske evner og erfaring med Excel.

Denne stillingen vil omfatte deltakelse i ulike faser av kundearbeidet og generelle administrative oppgaver. Som Assisterende kunderådgiver/Porteføljeassistent vil du få en bred kontaktflate i selskapet og det vil være gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten. Du vil også få mulighet til å bidra direkte med å videreutvikle selskapet. Stillingen rapporterer til leder for kundeprosesser.

Kjenner du deg igjen i noe av dette, vil vi gjerne høre fra deg:

  • Strukturert og nøyaktig
  • Trives i et hektisk miljø med både faste og varierende oppgaver
  • Gode samarbeidsevner
  • Serviceinnstilt og løsningsorientert
  • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner

Vi tilbyr:

  • Et fremoverlent team av Assisterende kunderådgivere/Porteføljeassistenter
  • Bred kontaktflate internt og gode utviklingsmuligheter
  • Muligheten til å få innsyn i ledende investeringsmiljøer, både i Norge og internasjonalt
Søknadsfrist: Løpende
Arbeidssted: Oslo og Tønsberg
Stillingen vil ha 6 måneder opplæring på vårt Oslokontor, før overføring til kontoret i Tønsberg.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Therese Solberg på tlf. +47 99 23 43 00, solberg@industrifinans.no, eller Frode Lein på tlf. +47 41 67 64 93, lein@industrifinans.no

Om arbeidsgiveren

Industrifinans Kapitalforvaltning er en spesialisert uavhengig kapitalforvalter eiet av ansatte med lang erfaring fra bransjen. Selskapet forvalter betydelig kapital for private og institusjonelle kunder. Industrifinans Kapitalforvaltning har god lønnsomhet og en solid balanse.

Vår forvaltningsfilosofi er langsiktig og kvalitetsorientert. Bærekraft innen miljø, sosialt ansvar og god selskapsstyring (ESG) er naturlig knyttet til Industrifinans sin langsiktige og kvalitetsorienterte forvaltningsfilosofi. Industrifinans har en svært konkurransedyktig investeringsplattform for større investeringsporteføljer hvor nyansatte får mulighet til å bidra direkte med å videreutvikle selskapet. For mer informasjon se, https://www.industrifinans.no/

Sök tjänsten