Kiwa søker Finance Process Manager

Kiwa søker Finance Process Manager

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Finance Process Manager
Arbetsgivare:
Kiwa AS
Stad:
OSLO
Ansökningstid:
Snarest

Finance Process Manager 

Kiwa globalt har de siste årene startet et stort digitaliseringsløft, som innebærer å modernisere sine fagsystemer. I Norge startet utrullingen i juni 2022, som et av de første landene i Kiwa-konsernet, med Microsoft Dynamics 365 – et nytt økonomi -og ERP system.


I forbindelse med disse digitaliseringsinitiativene søker vi en Finance Process Manager til å lede en avdeling med ansvar for å forvalte, videreutvikle og effektivisere “order to cash” (OTC) prosessene for den norske organisasjonen. Rollen vil påvirke og være delaktig i hvordan Kiwa som internasjonalt konsern etablerer disse prosessene. Stillingen inngår i økonomiavdelingen i Kiwa Norge, rapporterer til CFO, og vil ha personalansvar.

Dine hovedoppgaver:

I stillingen som Finance Process Manager vil du være ansvarlig for å etablere og drifte «best in class» arbeidsprosesser innenfor feltet order to cash (OTC) på tvers av alle forretningsområder i selskapet. Videre vil du med din økonomiske innsikt, erfaring og entusiasme bidra til å redusere selskapets arbeidskapital med innovative løsninger.

Det kreves gode lederegenskaper for å sikre og utvikle faglig tyngde i et robust og godt team. For å lykkes trives du å jobbe i endringsprosesser.

Du vil ha ansvar for prosessene knyttet til OTC og videre utvikling av prosessene som innbefatter flere fagapplikasjoner. Etter hvert som D365 videreutvikles vil du drive nye endring -og forbedringsprosjekter innen finansområdet. I tillegg vil du ha ansvar for forbindelsen mellom Kiwa Norge og Kiwa Group i Nederland, når det gjelder OTC endringer og forbedringer på konsernnivå.

Dine kvalifikasjoner:

  • Du har høyere økonomisk utdannelse (Siviløkonom/Master)
  • Det er ønskelig med 5-8 års relevant erfaring. Herunder blir dokumenterte resultater fra operativ prosjektledelse tillagt ekstra vekt
  • Du er god til å lede mennesker og kan gjennomføre endringer i en etablert kultur
  • Du tar initiativ og jobber selvstendig
  • Du er god til å kommunisere på både norsk og engelsk
  • Erfaring med ERP-implementering, fordel med Dynamics 365


Vi tilbyr et trivelig og bredt sammensatt fagmiljø, der vi praktiserer fleksible arbeidsformer og kan tilby konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du få faglige utfordringer og jobbe sammen med hyggelige og faglig sterke kollegaer. Hovedkontoret vårt ligger sentralt på Økern i Oslo nært kollektivt knutepunkt.

Om arbeidsgiveren

Kiwa er en ledende internasjonal leverandør innen testing, inspeksjon og sertifisering (TIC) med mer enn 10 000 ansatte og kontorer i 35 land. Felles for våre tjenester er at de gjør bedrifter i stand til å møte de krav som marked og myndigheter stiller til kvalitet, kompetanse, risiko og sikkerhet. Våre største kunder er ledende innen bransjer som luft- og romfart, olje, gass og energi, produksjon, infrastruktur, transport og telecom. I Norge er vi ca. 200 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Kongsberg, Rygge, Tønsberg, Stavanger, Bergen, Haugesund og Trondheim.

Våra konsulter

Molly Rosenkrantz Undall
Rådgiver
Sök tjänsten