Vil du være med å skape Norges beste salgsteam innenfor IoT?

Vil du være med å skape Norges beste salgsteam innenfor IoT?

Nyckelinformation

Jobbtitel:
Key Account Manager
Arbetsgivare:
COM4 AS
Stad:
OSLO
Ansökningstid:
Snarest
Som arbeidsgiver tilbyr Com4 en svært attraktiv arbeidsplass. En kombinasjon av det beste fra IT start-up´s fleksible og vekstorienterte miljø, med trygghet og konkurransedyktige kompensasjonsordninger (lønn, forsikringer, pensjon osv). Vi holder til i et helt nytt kontorbygg rett ved t-banen på Hasle, og har et meget godt arbeidsmiljø med stor fleksibilitet i utføring av arbeidsoppgaver og arbeidssted.

Com4 skal vokse videre og ønsker å utvide salgsteamet med en Key Account Manager for å forsterke noen av våre viktigste markedssegmenter. I rollen vil dine arbeidsoppgaver blant annet bli å finne potensielle kunder og bygge opp egen kundeportefølje, både i Norge og internasjonalt. Det vil være en etableringsfase hvor fokuset ditt vil være å finne storkundene. Du vil delta på messer og events som kan generere nye kunder. Videre vil det rettes utgående salg mot bedrifter som bruker IoT-mobilkommunikasjon i sine produkter/tjenester. Du vil få stor frihet til å løse hverdagen din selv og står selv ansvarlig for egne arbeidsoppgaver og tilhørende budsjett.

For denne stillingen har du gjerne en teknisk utdannelse eller annet relevant erfaring å vise til. Du er kommersielt anlagt og har teknisk kompetanse i form av erfaring eller interesse. Med din struktur og resultatorienterte holdning jobber du godt selvstendig, men fungerer også godt i et team hvor man hjelper andre når det trengs. Det er en fordel om du har kjennskap med å håndtere salgsprosesser.

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus Tom Erik Øverbø på 92088686
 

Om arbeidsgiveren

Com4 er en mobiloperatør som tilbyr kommunikasjonstjenester for vekstmarkedet Internet of Things (IoT). Com4 er et selskap basert i Oslo, og forventer en omsetning på ca 250 MNOK og positive regnskapstall etter mange år som markedsvinner i Norge. Vår eier er Wireless Logic konsernet i UK som er en leder i bransjen globalt, med 9 millioner SIM globalt og operasjoner i mer enn 10 land. Com4 drives autonomt og har ansvar for egne kunder, tjenester og tekniske plattformer, og har fått ytterlige ansvar for å levere globale konnektivitetstjenester til konsernet.

Våre suksessfaktorer er innovative løsninger, godt samarbeid internt og eksternt, samt IoT/M2M know-how i alle ledd av organisasjonen. Vi er gjennom Wireless Logic i Gartners “Magical Quadrant” anerkjent som en global leder innen IoT konnektivitet, og ambisjonen er videre vekst gjennom innovasjon og skape de beste tjenestene for IoT markedet.

Våra konsulter

Sök tjänsten