Arthrex i Norge søker ny lager- og logistikkansvarlig

Arthrex i Norge søker ny lager- og logistikkansvarlig

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Warehouse and logistics supervisor
Arbeidsgiver:
Arthrex Norway AS
Sted:
HØVIK
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Karina Dørheim

Research Analyst

Arne H. Underdal-Loktu

Partner
I Norge er Arthrex etablert med kontor og lager på Høvik rett utenfor Oslo, og produktene er godt innarbeidet i det norske markedet. Hos Arthrex Norway vektlegger vi et dynamisk og samarbeidsorientert miljø, hvor din innsats vil spille en nøkkelrolle i vårt stadige engasjement for kvalitet og innovasjon. Utforsk mulighetene og bli med på vår stigende suksess som vår nye lager- og logistikkansvarlig! 


Arbeidsoppgaver: 

  • Ansvar for vårt lager i Norge
  • Personalansvar for lageret
  • Ansvar for utlån av medisinsk utstyr til kunder
  • Kontrollansvar for lån av instrumentsett fra Tyskland
  • Utarbeidelse av tollpapirer / UPS etc. 
  • Pakke og plukke varer på lageret ved behov
  • Salgssupport


Hvem leter vi etter?

Vi søker en strukturert, effektiv og nøyaktig person som kan håndtere flere oppgaver samtidig og få ting gjort. Du har erfaring innen logistikk, lagerdrift og ordrebehandling. Erfaring med ERP-systemer er viktig, og kjennskap til SAP vil være en fordel. Du behersker norsk på et høyt nivå (C1/C2) og har gode ferdigheter i engelsk, både skriftlig og muntlig. Vi søker etter deg som tar eierskap til ansvarsområdene dine, aktivt involverer andre ved behov, og sørger for at både kunder og kolleger får nødvendig informasjon og oppfølging, slik at vi sammen kan opprettholde vårt høye kvalitetsnivå. Godt og tillitsfullt samarbeid i teamet er like viktig for deg som det er for oss. Arthrex har som mål å alltid være best på service, og din dedikasjon og profesjonalitet vil bidra til å styrke vårt omdømme som en pålitelig leverandør av medisinsk utstyr i Norge. 


Vi tilbyr: 

Som en del av vårt kunnskapsrike og spennende arbeidsmiljø, vil du oppleve et høyt tempo og mange parallelle arbeidsprosesser. Vi legger vekt på utvikling av våre ansatte, og du vil samarbeide med et fantastisk team som vil hverandre godt. I tillegg er vi sertifisert Great Place To Work for 2023-2024. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkludert en solid pensjonsordning, helseforsikring og en hyggelig ferieordning. Vår bransje er stabil, og vi kan sikre deg en trygg jobb. 

Dersom du har interesse for å bli en del av vårt team, ser vi frem til å motta din søknad. 

Om arbeidsgiveren

Arthrex er et av verdens ledende selskaper innen ortopedi, artroskopi, idrettsmedisin og biologiske produkter. Gjennom vår misjon «Helping Surgeons Treat Their Patients Better», har vi utviklet innovative produkter og kirurgiskeprosedyrer i over 35 år. Arthrex ble grunnlagt i 1981 i München, Tyskland. I dag er hovedkvarteret vårt i Naples (Florida, USA) med et stort nettverk av datterselskaper over hele verden. Vår bedriftskultur er formet av internasjonalt samarbeid, og utveksling mellom kolleger av forskjellige nasjonaliteter. Etablering av nye forretningsområder og utvidelse av vårt produktsortiment bidrar til å sikre kontinuerlig vekst, og gjør oss i stand til å ta en ledende rolle i utviklingen av høykvalitetsprodukter både i dag og i fremtiden. En viktig faktor bak vår suksess er våre medarbeiders engasjement, som tilbys et motiverende arbeidsmiljø der personalet behandles med respekt.
I Norge er Arthrex etablert med kontor og lager på Høvik rett utenfor Oslo og har 19 ansatte.

Våre konsulenter

Karina Dørheim

Research Analyst

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Søk på stillingen