BAMA søker erfaren og engasjert leder til deres lønnsteam

BAMA søker erfaren og engasjert leder til deres lønnsteam
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Lønningssjef
Arbeidgiver:
Bama Gruppen AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

I BAMA er vi 2800 medarbeidere som arbeider hver dag for å levere fersk frukt og grønnsaker til dagligvarebutikker og storkjøkken. Vår virksomhet preges av engasjerte ansatte som sammen bidrar til et viktig samfunnsoppdrag, som gjenspeiles i vår visjon om En sunnere og ferskere fremtid. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og lønnsavdelingen bærer stort ansvar for å ivareta våre ansatte og sikre at ansatte mottar riktig lønn til riktig tid.

Rollen:
Som leder for lønnsteamet vil du rapportere til HR direktør. Du vil selv lede og utvikle lønnsteamet. Lønnsteamet er en del av HR-avdelingen, og du vil derfor også ha nære kollegaer i rådgiverteamet som du vil samhandle med. Du vil være en del av ledergruppen i avdelingen. Som person ser vi for oss at du er handlekraftig, diplomatisk og en god kommunikator, og som leder er du trygg og inkluderende. Ledelse og utvikling av mennesker trigger deg. Vi i HR-avdelingen gleder oss til å bli utfordret av deg på hvor vi kan forbedre oss. Vi ser for oss at du har evne til å tenke nytt og helhetlig, at du er strukturert og har høy arbeidskapasitet. 

Arbeidsoppgaver
  • Lede det daglige arbeidet innen lønnsområdet
  • Kvalitetssikre og videreutvikle prosesser og rutiner knyttet til lønnprosessen
  • Ha ansvaret for forbedringsprosjekter
  • Være rådgiver for ledere i BAMA, og bistå med å svare på faglige spørsmål
  • Ha ansvar for forvaltning av selskapets forsikrings- og pensjonsordninger
  • Være kontaktpunkt mot eksterne aktører
Det er spennende om du har kompetanse innenfor analyser innenfor lønnsområdet da vi ser for oss at dette vil bli viktige områder fremover, sammen med å vedlikeholde- og utvikle rapporter.

Nødvendige kvalifikasjoner:
  • Høyere økonomisk utdanning
  • Relevant erfaring og solid kompetanse innen lønnsområdet
  • God tallforståelse.
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
I BAMA er vi på en reise hvor vi digitaliserer alle våre HR-prosesser. Derfor er det ønskelig at du har god IT-kompetanse, fortrinnsvis god kjennskap til MS-Office og erfaring med lønnssystemer (vi bruker SD Worx/G7).

Vi tilbyr:
Til den rette kandidaten kan BAMA tilby en sentral og utfordrende lederrolle i et solid selskap. Det vil være store muligheter for påvirkning i en selvstendig rolle. I hverdagen legges det vekt på at BAMA er en lærende organisasjon med fokus på service og kvalitet. I våre lokaler har vi det vi mener er Norges beste personalrestaurant med sunn og god mat, og eget treningsrom. I BAMA har vi også bedriftshytter til utleie.

Syns du dette høres spennende ut? Vi gleder oss til å treffe deg!
Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Vi ønsker å gjøre søkere oppmerksomme på at vi vil gjennomføre bakgrunnssjekk via Semac på aktuelle kandidater.
 

Om arbeidsgiveren

BAMA sørger for at ferske produkter fra hele verden når ut til mange tusen kunder i hele Norge. Vi er stolte av vår visjon, som er å skape en sunnere og ferskere fremtid. BAMA opererer på seks ulike virksomhetsområder i Norge, og driver utstrakt forretningsvirksomhet rundt om i verden. Dette berører mange mennesker. Derfor har BAMA et stort ansvar for å gjøre jobben skikkelig. BAMA har et stort engasjement for etisk handel, klima og miljø, forbedring og utvikling av arbeidsforholdene i landene vi opererer i, samt økt fysisk aktivitet og høyere inntak av frukt og grønt i befolkningen.

Våre konsulenter

Grete Andersen

Partner

Mads Lyngen

Rådgiver