Boots apotek søker controller til nyopprettet team

Boots apotek søker controller til nyopprettet team

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Controller
Arbeidsgiver:
ALLIANCE HEALTHCARE NORGE APOTEKDRIFT AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
11.08.2024

Kontakt konsulent

Karoline Holø

Seniorrådgiver

Kristian Ravlo

Seniorrådgiver
Alliance Healthcare er i stadig vekst, og for å opprettholde vår posisjon som en ledende aktør innen helseindustrien, søker vi nå etter en dyktig Controller. Vi er lidenskapelig opptatt av å levere førsteklasses helsetjenester og løsninger til våre kunder over hele verden. Derfor er vi på utkikk etter en kandidat som deler vår lidenskap og vil bidra til å sikre at vi fortsetter å oppnå våre mål. Som en del av vårt team vil du bli en del av en dynamisk og engasjert arbeidsstyrke, hvor du vil få muligheten til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Vi tilbyr et faglig sterkt og inkluderende arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige fordeler. Dersom du er klar for å ta del i vår spennende reise og ønsker å være en del av et ledende selskap innen helsesektoren, vil vi gjerne høre fra deg. 
Bli med oss på å forme fremtiden innen helsesektoren!


Din hverdag som Controller:
Denne rollen har en stor kontaktflate og fungerer som et bindeledd mellom kjedekontoret og apotekene. Som Controller blir du del av et nyoppstartet team, og rapporterer til Leder for apotekstøtte og utvikling. 
Ansvarsområdene vil blant annet innebære følgende:
 • Utføre analyser av ulike KPI-er knyttet til den operasjonelle driften av apotek og iverksette nødvendige tiltak for å bidra til økt lønnsomhet.
 • Oppfølgning av blant annet kasseoppgjør, varetellinger, refusjoner og vareflyt for å sikre effektiv drift og redusere svinn.
 • Bygge rapporter i PowerBI/Excel.
 • Samarbeide tett med apotekene og andre avdelinger for å optimalisere og kvalitetssikre prosesser. 
 • Sette seg inn i nytt apoteksystem og bidra til å identifisere muligheter og forbedringspotensialer. Du bør trives med å sette seg inn i nye systemer som kan bidra til å oppnå forbedret drift og resultat.

Kvalifikasjoner:
Vår nye Controller er fremoverlent og tar i et tak, med et ønske om å lære nye ting. Vi søker deg som har sterke analytiske ferdigheter med en forretnings- og resultatfokusert tankegang. Det er enklere å lykkes i stillingen dersom du har interesse for IT/systemer, og gode ferdigheter innen MS Office, spesielt Excel. I tillegg ser vi for oss at du har:
 • Bachelorgrad eller mastergrad, gjerne innen økonomi eller regnskap.
 • Minimum 1-2 års erfaring innen økonomi/regnskap, controlling, analyse eller varehandel
 • Proaktiv og praktisk tilnærming, med evne til å jobbe effektivt i et team.
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr:
 • Muligheten til å spille en nøkkelrolle i en spennende bransje.
 • Internasjonalt samarbeid og kompetanseutvikling i verdens største selskap i sin bransje. Mulighetene er gode for å gjøre karriere i konsernet.
 • Inngå i et dynamisk og proaktivt miljø med ambisiøse og hyggelige kolleger.
 • Konkurransedyktige betingelser (bl.a. gode forsikrings- og pensjonsordninger og personalrabatt i våre apotek).
 • Nytt og moderne hovedkontor i Økern Portal rett i nærheten av T-bane, buss og restauranter.
 • Hybridløsning med mulighet for hjemmekontor.

Dersom det er deg vi ser etter, anbefaler vi deg å søke! Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål angående stillingen.


OM CENCORA
Cencora er et ledende, globalt selskap innen farmasøytiske tjenester. Vårt fokus er å forbedre livene til mennesker og dyr over hele verden. Vi samarbeider med farmasøytiske innovatører på tvers av verdikjeden for å lette og optimalisere markedstilgangen til legemiddelbehandling. Vi sørger for sikker og pålitelig leveranse av legemidler, helseprodukter og løsninger. Selskapet har 46 000+ ansatte globalt, som alle bidrar til selskapets formål: Vi står sammen om vårt ansvar for å skape en sunnere fremtid. Cencora er rangert som nr. 11 på Fortune 500 og nr. 24 på Global Fortune 500 med mer enn 200 milliarder USD i årlig omsetning. Les mer om selskapet på www.cencora.com Vi jobber for å skape en sterk kultur i selskapet der mangfold og inkludering er sentralt i alt vi gjør. Ved å fremme samarbeid og innovasjon får vi inspirasjon til å hjelpe mennesker over hele verden til å få bedret helse og livskvalitet. I vårt selskap skal medarbeiderne ha like muligheter for utvikling og involvering, uansett bakgrunn. Hos oss skal alle føle seg respektert, verdsatt og inspirert til å drive selskapet vårt fremover.
 

Om arbeidsgiveren

Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS eier og driver over 150 Boots Apotek i Norge. Vi har kjedekontor på Økern i Oslo og grossisten Alliance Healthcare Norge AS, med administrasjon og lager på Langhus og lager i Tromsø. Boots, som har mer enn 160 års erfaring fra internasjonal apotekdrift, åpnet sitt første apotek i Norge i 2008.
Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere bestselgende merkevarer for eksempel No7, Soap & Glory og Soltan. Disse distribueres gjennom Boots Apotek i Norge. Boots Apotek/Alliance Healthcare Norge Apotekdrift AS og Alliance Healthcare Norge AS er en del av det internasjonale selskapet Cencora

Våre konsulenter

Karoline Holø

Seniorrådgiver

Kristian Ravlo

Seniorrådgiver

Søk på stillingen