if (duBrennerForProgrammering && Arkitektur) { søkPwC ( Utvikler ) };

if (duBrennerForProgrammering && Arkitektur) { søkPwC ( Utvikler ) };
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Utvikler
Arbeidsgiver:
PwC AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Løst

PwC har som ambisjon om å være det mest datadrevne selskap innenfor sine forretningsområder. Vi har et solid fagmiljø og stort fokus på kompetanseutvikling internt. PwC har som mål å ha ansatte som er digitalt ledende. Selskapet bruker de beste verktøyene i bransjen for utvikling, samarbeid og deling av relevante data internt og eksternt.

_å jobbe som utvikler i PwC

Hos PwC  tar vi godt vare på nye ansatte og bruker god tid på opplæring. Vi mener at å bli raskt inkludert i et spennende prosjekt er den beste måten å lære på. Du vil jobbe sammen i team og fokusere på å skjønne både vår arkitektur, kodebase og lære om våre produkter og løsninger. Ingen kan alt fra dag 1 og vårt fokus er kontinuerlig læring, vi gir bl.a mulighet til å jobbe med frontend og backend ut i fra hva du selv ønsker å fokusere på eller lære mer om.

Utvikler miljøet i PwC består av flere DevOps team og er en kombinasjon av interne ansatte  og eksterne konsulenter. Vi har arkitekter og utviklere på flere plattformer men spesielt fokus på Azure Cloud. Vi jobber etter prinsippet «You build it, you run it». En slik kultur er avgjørende for at teamene skal være mest mulig effektive. Vi jobber også med Terraform, Azure skytjenester og andre Cloud verktøy. Vi legger også til rette for bruk av læringsplattformer, bla abonnement på Pluralsight og tilgang til PwC sin interne e-læringsplattform

Du blir en del av vårt interne miljø bestående av andre utviklere, databasespesialister og arkitekter. Du vil få muligheten til å påvirke stort hvordan utvikling og teknologi-miljøet jobber for å skape innovasjon og verdi for hele vår organisasjon. Vi har en portefølje med varierte utviklingsoppgaver og jobber tett med både det interne teknologi miljøet og forretningen. Samtidig må du sammen med andre kolleger være med å ta ansvar for løsningen dere velger når det er ute i produksjon. Vi lager en del interne løsninger hvor interne fageksperter er "kunder", som gjør at det er kort vei til domenekunnskap og gjør det enklere å samarbeide.

Nøkkelområder rollen i hovedsak vil fokusere på:

  • Utviklingsarbeid med rammeverk som: Angular, .NET Core, DevOps
  • Designe, bygge, vedlikeholde og videreutvikle løsningene for våre kunder.
  • Utvikling av løsninger basert på våre skyplattformer (Azure og GCP)

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi ser etter kandidater som ønsker å utvikle sine ferdigheter innen programmering, du brenner for teknologi og har relevant IT-Utdanning helst på universitets- eller høyskolenivå

  • Gode kunnskaper innenfor ett eller flere av følgende; Moderne nettutviklingsrammer/plattformer som Angular, .NET Core eller Devops
  • Erfaring i bruk av Azure DevOps, Azure Cloud og/eller Google Cloud
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk
  • lidenskap for systemutvikling, og lager løsninger av høy kvalitet.
  • Du tør å utfordre og bidrar til å skape verdier
  • Fleksibilitet i å jobbe med ulike team og oppgaver

Som person tror vi at du er resultatorientert, og serviceinnstilt overfor dine kunder. Du kombinerer en analytisk tankegang med en praktisk tilnærming. Du må ha et kreativt tankesett med evne til innovasjon og levere effektive og brukervennlige løsninger. Andre oppfatter deg som åpen, samarbeidsvillig og pålitelig, og du kommuniserer effektivt med alle nivåer i en organisasjon

Hvorfor PwC:
Med flotte nye lokaler på Bjørvika i Oslo tilbyr PwC en utmerket mulighet til å få innsikt i virksomheten til et globalt selskap mens du bruker ekspertisen din innen utvikling. For den rette kandidaten tilbyr stillingen en attraktiv plattform for faglig og personlig utvikling. Vi er en trygg og solid arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for karriereutvikling. Vi er opptatt av din utvikling og tilbyr kurs, interne events og RnD dager, vi er fleksible i forhold til hjemmekontor samtidig som vi ser verdien av at teamene også sitter sammen.

_Vil du bli del av PwC sitt utviklings miljø?
Nå oss i CAPUS på telefon:
932 42 133 (Jonas Rambæk, partner) eller
960 003 80 (Linda Helene, researcher)

 

Om arbeidsgiveren

Vi søker deg som vil jobbe internt hos oss i vårt utvikler team! Du er engasjert, lærevillig og synes det er spennende å jobbe med utvikling og arkitektur. PwC er kåret til en av verdens mest ettertraktede arbeidsgivere og tilbyr gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Norge har vi 2000 rådgivere, revisorer og advokater spredt over 28 kontorer, der ansatte har dyp innsikt i lokalt næringsliv og miljø. Globalt spenner vårt nettverk 156 land, med 295.000 medarbeidere.

Våre konsulenter

Linda Nordråk
Rådgiver Research og Analyse