Business Architect ERP

Business Architect ERP

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Business Architect ERP
Arbeidsgiver:
Heimstaden Group Norway AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Vi vokser stadig, både i eksisterende og nye markeder, og ønsker å styrke oss med kompetanse i skjæringspunktet mellom IT og finans. Vi er i startfasen av et prosjekt for etablering av en felles ERP-løsning for konsernet. Som Business Architect ERP vil du få et helhetlig ansvar for forretningssystemene innenfor økonomiområdet og tilgrensende fagsystemer ellers i selskapet. Du vil jobbe med integrasjoner på tvers av ulike systemer i ulike land og bidra til å skape en helhetlig systemplattform. Du vil sammen med ressurser i økonomifunksjonen og i tett samhandling med IT&Digital teamet, ha en avgjørende rolle for utarbeidelse av en fremtidig helhetlig forretningsarkitektur for Heimstaden.

Nøkkelkvalifikasjoner:

  • Minst 5 års relevant erfaring med system og løsningsarkitektur innen økonomisystemer
  • God faglig funksjonell erfaring med økonomisystemer
  • Erfaring med å drive frem gode spesifikasjoner i ERP systemer, og følge opp implementeringen av disse
  • Erfaring med Microsoft Dynamics 365 og «open source» løsninger er en fordel
  • Erfaring fra selskaper i betydelig vekst
  • Erfaring fra selskaper som opererer i flere land er en fordel
  • Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som evner å se helheten, utfordringene og mulighetene i en kompleks og fragmentert system- og løsningsarkitektur innenfor økonomiområdet. Du har gode kommunikasjonsegenskaper mot ulike nivåer, avdelinger og kulturer i en internasjonal organisasjon. For å lykkes må du trives i et selskap som vokser raskt, hvor veien av og til blir til mens vi går og hvor vi alle løfter sammen og tar i et tak. Selskapskulturen kjennetegnes av høyt tempo og korte beslutningsveier. Det er viktig at du ser muligheter og motiveres av å nå resultater, og at du har en naturlig nysgjerrighet og interesse innenfor fagfeltet.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, pensjonsordning og forsikringsvilkår, samt gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Rådgiver Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Heimstaden er et av Europas ledende boligeiendomsselskap med 114 000 boliger i syv land og en samlet eiendomsverdi på 180 milliarder svenske kroner. Vi kjøper, utvikler og forvalter utleieboliger i et evighetsperspektiv, og med verdiene Dare, Care og Share, skaper våre 1 600 kollegaer bærekraftige verdier for kunder, ansatte, eiere og samfunnet. Hovedkontoret ligger i Malmø. Denne rollen er en del av konsernets økonomifunksjon i Oslo.

Våre konsulenter

Ida Samuelsen
Rådgiver Research og Analyse
Arne H. Underdal-Loktu
Partner
Søk på stillingen