Com4 – Marketing Manager

Com4 – Marketing Manager
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Marketing Manager
Arbeidsgiver:
COM4 AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Nå skal selskapet øke fokuset på markedsføring for å gjøre seg mer kjent blant relevante målgrupper internasjonalt. Vi ser etter deg med flere års erfaring og gode resultater innenfor markedsføring gjerne fra IT, telekom eller teknologi. Stillingsinnehaveren vil få stor frihet til å forme rollen og styre egen arbeidshverdag.

Sentrale arbeidsoppgaver:
 

 • Utvikle selskapets markedsstrategi i samarbeid med CEO 
 • Utvikle markedsmateriell og salgspresentasjoner med enhetlig design, gode verdiforslag og relevant innhold 
 • Videreutvikle og vedlikeholde selskapets websider inkludert SEO optimalisering 
 • Prosjektleder for messer, konferanser og kundearrangementer 
 • Utvikle plan for sosiale media 
 • Fasilitere arbeidet med å skrive pressemeldinger 
 • Evaluere og velge ut samarbeidspartnere innenfor de ulike områdene som web, SEO, design, event etc. 

For at du skal lykkes tror vi du har noen av følgende egenskaper og kvalifikasjoner:
 

 • Solid erfaring innenfor markedsføring, gjerne også mot markeder utenfor Norge
 • Ønskelig med erfaring fra IT, teknologi eller telekom. Domenekompetanse i IoT er et stort pluss
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper
 • Aller helst utdannelse på bachelornivå eller høyere

Com4 er en svært attraktiv arbeidsplass. Vi har en fleksibel og vekstorientert gründerkultur, samtidig som vi tilbyr trygghet og konkurransedyktige betingelser. Vi har et meget godt arbeidsmiljø – her finner du hyggelige og kompetente kolleger i et team som hjelper hverandre og jobber sammen som et lag. Vi legger stor vekt på det sosiale, inkludert jevnlige events og feiring av suksesser med firmaturer o.l.  Vi tilbyr topp-moderne lokaler i tech-hub'en som har vokst frem på Løren/ Hasle-Linie. Vi forventer selvstendighet og engasjement fra deg, og tilbyr til gjengjeld fleksibilitet mtp hjemmekontorordninger og valg arbeidsverktøy som passer deg.

Her får du virkelig muligheten til å utgjøre en forskjell for Com4 og våre kunder.

Om arbeidsgiveren

Com4 er en mobiloperatør som tilbyr kommunikasjonstjenester for vekstmarkedet Internet of Things (IoT). Com4 er et selskap basert i Oslo, og forventer en omsetning på ca 250 MNOK og positive regnskapstall etter mange år som markedsvinner i Norge. Vår eier er Wireless Logic konsernet i UK som er en leder i bransjen globalt, med 9 millioner SIM globalt og operasjoner i mer enn 10 land. Com4 drives autonomt og har ansvar for egne kunder, tjenester og tekniske plattformer, og har fått ytterlige ansvar for å levere globale konnektivitetstjenester til konsernet.

Våre suksessfaktorer er innovative løsninger, godt samarbeid internt og eksternt, samt IoT/M2M know-how i alle ledd av organisasjonen. Vi er gjennom Wireless Logic i Gartners “Magical Quadrant” anerkjent som en global leder innen IoT konnektivitet, og ambisjonen er videre vekst gjennom innovasjon og skape de beste tjenestene for IoT markedet.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu
Partner
Molly Rosenkrantz Undall
Rådgiver