Entur ser etter en Tech Lead som skal kunne “alt”. Tar du utfordringen?

Entur ser etter en Tech Lead som skal kunne “alt”. Tar du utfordringen?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Tech Lead
Arbeidsgiver:
Entur AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Christoffer Røstad

Rådgiver
Tech Leaden vi leter etter er vi rett og slett ikke sikre på at finnes. Men, vi tror at den rette personen er veldig nysgjerrig på ny teknologi og komplekse problemstillinger. Hvis du ikke kan alt vi ser etter, håper vi enten at du har lyst til å lære deg det – eller kan hjelpe oss med å finne enda bedre tekniske løsninger!

I Entur har vi lenge hatt fokus på å bygge et sterkt og nytenkende fagmiljø in-house. Dette er en jobb som ikke er gjort over natten, men som vi bygger stein på stein. Vi mener at menneskene er vår største ressurs, og våre utviklere er stadig klare til å ta imot nye kolleger.

Vi ser nå etter en Tech Lead for et av våre fullstack-team. Du trives med komplekse problemstillinger og kan fungere som en faglig mentor for andre kollegaer. Det er viktig at du evner å være en tydelig stemme som kan skjære igjennom når det er nødvendig, samt videreutvikle teamet på et teknisk og faglig nivå. Sammen med kollegaene dine skal du sørge for at vi utvikler oss, som individ, team og selskap. Vi har alle ansvar for å spille hverandre gode.

For å opprettholde kvalitet og innovasjon gjennomfører vi faglige samlinger hvor både faste ansatte og konsulenter samles for deling av fagkompetanse. Vi oppfordrer deg også til å melde deg på et kurs eller en konferanse du ønsker å delta på, og når du kommer tilbake på jobb, har vi lyst til å høre om hva du har lært. Utviklerne våre er fordelt på 20 team som alle jobber smidig, noe organisasjonen og rammene rundt også er tilrettelagt for. Teamene er i stor grad autonome, så du får selvsagt være med på å påvirke valg av teknologi, arbeidsverktøy og ikke minst hvordan teamet skal jobbe for å oppnå målene som du har vært med på å lage.

Arbeidsoppgaver:

Som Tech Lead vil du inngå i Team Automat. Teamet jobber med fullstack, inkludert frontend, backend og devOps, og vi forventer at vår nye Tech Lead har en viss kjennskap innen disse områdene. Teamet er selv ansvarlig for sine tjenester og kontinuerlig forbedring av disse.
Hvis du ønsker å bli vår nye Tech Lead er det viktig at du er en god fasilitator for en robust kode i teamet. Det vil være en stor fordel om du har kjennskap og interesse for arkitektur for å skape en veletablert tech stack. Det finnes mange avhengigheter mellom de forskjellige teamene i Entur og som Tech Lead er du ansvarlig for dette også i fremtiden.

Er du Tech Lead-geniet vi leter etter?

Vi vet at det ikke finnes mange som kan alt det vi er på jakt etter. Derfor lister vi opp alle teknologiene og tjenestene vi jobber med – og håper du tenker “dette får jeg til!”
Tech-dronningen eller -kongen vi leter etter har erfaring eller kjennskap til følgende:
Frontend:

 • React, Node

 • Typescript

 • Jest

 • Eslint og Prettier

 • Distribuerte systemer

 • Webpack

 • Cypress, Playwright

Backend:

 • Java, Spring Framework og Spring Boot

 • Docker, Helm, Kubernetes

 • REST og WebSockets

 • OWASP TOP 10

 • PostgreSQL

 • Linux

 • Google Cloud Platform og Google Kubernetes Engine

DevOps:

 • CI/CD (eksempel: CircleCi, TravisCI, Jenkins)

 • Bash shell og SSH

 • Sonarcloud og Sentry

 • Grafana

 • Terraform

 • Harness

Pjuh! Nå har du lest gjennom (nesten) hele tech-stacken vår. Har du erfaring med flere av disse teknologiene? Du trenger absolutt ikke å kunne alt vi spør etter i denne annonsen, men om du tenker at du kan være en god match for rollen som Tech Lead vil vi gjerne høre fra deg!  

Dette er noe av det vi kan tilby:
Vi ser og spør etter veldig mye. Derfor tenker vi at du fortjener å vite hva du kan forvente av oss i Entur også.

Det et er stort fokus på kultur og arbeidsmiljø i Entur. Du blir en del av et team som samarbeider meget bra og som har quiz hver dag. Det finnes gode muligheter for å delta på sosiale begivenheter, enten dette måtte være treningsgruppe, sommerfest eller bokklubb. I Entur finner du gode digitale løsninger og forhold. Som ansatt hos oss har du stor frihet i valg av utstyr, både operativsystem, mobiltelefon og tilleggsutstyr som tastatur eller mus. Kronen på verket i ansattgoder er selvfølgelig personalbillettordningen: De ansatte hos oss reiser nesten gratis med tog i Norge.

I Entur tilbyr vi lønn på nivå med tilsvarende IT-virksomheter, og i tillegg har vi skikkelig god pensjonsordning.

Praktisk informasjon:
Inkludering og mangfold er en styrke! Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.
Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge

Om arbeidsgiveren

Entur AS er et statseid tech-aksjeselskap, har ca 260 ansatte og for tiden 150 utviklere, inkludert konsulenter. Entur har en omsetning på i overkant av 400 millioner og avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Lillehammer. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo. Entur AS gjør det enklere å reise kollektivt. Vi samler inn rutedata og legger til rette for elektronisk billettering på tvers av kollektivoperatører i hele Norge. Entur selger også togbilletter for alle strekninger i Norge gjennom stasjonsbetjening, kundesenter, billettautomater og digitale kanaler som web og app.

Våre ansatte jobber med IT-utvikling og drift, med kundebetjening på togstasjoner og på kundesenter, samt med forretningsutvikling knyttet til fagområder for kollektivtransport og jernbane. Entur tar mål av seg å være kundesentrisk, innovativt, pålitelig og ha enkle løsninger. Flere opplysninger om Entur finner du på www.entur.no

Våre konsulenter

Christoffer Røstad

Rådgiver

Jonas Rambæk

Partner