Entur søker Produkteier – Digital Arbeidsplass!

Entur søker Produkteier – Digital Arbeidsplass!
Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Produkteier - Digital Arbeidsplass
Arbeidgiver:
Entur AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst

Visste du at et av de største og mest innovative tech-miljøene i Norge finner du i statseide Entur. Entur er et ungt og framoverlent selskap der delingskulturen står høyt, og innovative løsninger blir rullet ut på løpende bånd. 

For at det skal skje, er det nødvendig å utvikle sømløse tjenester for hele mobilitets-Norge. Selv om det nå er 5 år siden oppstarten, er vi et ungt selskap som jobber med den nyeste teknologien og moderne prinsipper for utvikling og arkitektur. Våre løsninger er tjenesteorienterte, hendelsesdrevet og skybaserte. Entur mottok i 2021 Fyrlyktprisen.

Vi skal nå styrke vår interne IT-avdeling med en rådgiver- og driftsansvarlig for våre kontorstøtteverktøy og Microsoft Azures portefølje, som kan bidra til best mulig utnyttelse av disse tjenestene blant våre 450 medarbeidere. Entur søker primært skybaserte tjenesteløsninger for all kontorstøtte og Intern IT er en praktisk støttefunksjon i utvikling og drift av disse. Avdelingen er organisert under Strategi og Organisasjon i Entur.

Arbeidsoppgaver

Du vil få ansvar for at organisasjonen utnytter de mulighetene som ligger i tjenestene og gjennom det skaper en enkel og effektiv arbeidshverdag for våre medarbeidere. Målet vil være å forbedre de ansattes utnyttelse av de valgte løsninger basert på virksomhetens behov. Det vil derav være minst like viktig å “ta pulsen” på organisasjonsbehovene, som å forstå teknikken.

I Entur vil du få bryne deg på komplekse problemstillinger og jobbe både med sluttbrukere og i prosjekter sammen med dyktige kolleger, og det er viktig at du tar eierskap til leveransemodeller og er oppdatert på nye tjenester. Du vil også være ressurs i daglig drift av disse tjenestene og ha helhetlig ansvar for Enturs kontorstøtteverktøy og Microsoft porteføljen som Azure AD, Microsoft 365 Apps og Endpoint Manager.

 • Innføring av kontorstøtteverktøy som Microsoft 365, Atlassian, Slack med flere
 • Drift og vedlikehold av Azure AD
 • App- og klienthåndtering i Microsoft Endpoint Manager

Du vil få mulighet til faglig påfyll gjennom kurs og sertifiseringer, noe som også vil være nødvendig for å holde seg oppdatert i nye tjenester som tilbys.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har erfaring med brukerorientert innføring av Microsoft Azure og Microsoft 365 porteføljen, og brenner for innføring av fremtidens digitale samarbeidsflater.

 • Erfaring med integrasjoner av tjenester mot Microsoft 365 og Azure (sette opp Single Sign-On mot Azure AD for tredjepartsapplikasjoner)
 • Erfaring med automatiseringsskripting og PowerShell og/eller Microsoft Graph & Infrastructure As Code
 • Generell IT-driftserfaring med utvikling/innføring av prosesser/rutiner
 • Erfaring med integrasjoner av tjenester mot Microsoft 365 og Azure/ sette opp Single Sign-On mot Azure AD for tredjepartsapplikasjoner.

Personlige egenskaper

 • Interessert for hvordan ny teknologi og funksjonalitet kan utnyttes i en virksomhet  Gode kommunikasjons- og samhandlingsevner
 • Serviceinnstilt og en lagspiller
 • Trives med å jobbe i team og liker å ta ansvar for egne oppgaver
 • Løsningsorientert og har stor gjennomføringsevne
 • Motivert av å levere kvalitet
 • Strukturert og evner å holde oversikt

Vi er ganske sikre på at du er en av de som blir trigget av buzzord som «smidig ledelse» og «DevOps» og har en framoverlent måte å løse oppgaver

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktig lønn
 • Ledende pensjons- og forsikringsordninger
 • Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med gode velferdsordninger
 • Du vil få en unik mulighet til å drive nyutvikling og blir en del av et dyktig team.

Vi gir deg den gode følelsen av å løse et viktig samfunnsoppdrag med topp moderne teknologi. Du får utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i en kunnskapsrik og solid organisasjon.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. #mangfold

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Vekket dette en interesse? Da vil vi gjerne snakke med deg! Ta kontakt med våre rådgivere Arne Henning Underdal-Loktu: arne.loktu@capus.no / Rebecca Vatnar: rebecca.vatnar@capus.no

Våre konsulenter