Er du en ambisiøs og nysgjerrig frontend- eller fullstack-utvikler som ønsker å ta neste steg i karrieren?

Er du en ambisiøs og nysgjerrig frontend- eller fullstack-utvikler som ønsker å ta neste steg i karrieren?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Frontend/fullstack-utvikler
Arbeidgiver:
Gjensidige Forsikring ASA
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest

Ønsker du å bli en del av et stort og engasjert teknologimiljø som jobber med en svært moderne tech stack? Vi i Gjensidige har allerede over 300 ansatte i vår teknologidivisjon, men ønsker stadig flere kloke hoder som kan bidra i vår videre teknologisatsning! Her kombinerer vi agil softwareutvikling med analyse, maskinlæring og skytransformasjon for å holde vår posisjon som en ledende forsikringsaktør i Norden. Vi ser nå etter flere nysgjerrige utviklere som kan forsterke våre godt etablerte produktteam. Høres det gøy ut? Les videre!  

 

Hva tilbyr vi?  

Først og fremst spennende utfordringer i en hektisk og hyggelig hverdag, og en mulighet til å ta et stort eierskap til våre løsninger og leveranser. Du får mulighet til å jobbe med en merkevare og produkter som alle i Norge har et forhold til. 

Kompetansebygging og personlig utvikling er svært viktig for oss, og du får frihet og rom til å utvikle deg i den retningen som betyr noe for deg. Vil du bli enda bedre på det du allerede kan, eller vil du forsøke et annet fagfelt? Vi strekker oss langt for å møte våre ansattes ønsker. Alle har dedikert kompetansetid til egne og felles kompetanseaktiviteter. Vi arrangerer tech days, frokostseminarer og andre faglige møteplasser. Vi har stor takhøyde og skaper trygghet slik at du kan ta sats i din videre karriere.  

Selvsagt er alt det andre på stell også:  

  • Et flott kontor («Huset vårt») sentralt i Oslo sentrum med svært godt kollektivtilbud. Vi gir naturligvis også fleksibilitet til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale

  • Sosiale sammenkomster som jevnlig fredagsbar på Huset, årsfest for alle ansatte, teamsamlinger og masse annet gøy

  • Treningsmuligheter i eget treningsstudio, spinningssal og gymsal, samt bedriftsidrettslag med ulike grupper, feks innenfor fotball, klatring, friluftsliv og kulturelle arrangementer

  • Konkurransedyktige betingelser og goder. Blant annet særdeles god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og en fleksibel arbeidstid for god balanse i hverdagen 

Hva kommer du til å drive med?   

Først og fremst vil du utvikle brukervennlige, digitale produkter i et tverrfaglig team sammen med produkteiere, designere, analytikere – og selvsagt mange andre utviklere. Mesteparten av tiden din koder du, og fikser behov og løser problemer sammen med andre. Du bidrar også i valgene som gjøres rundt utforming, design og arkitektur. Du er aktiv i kontinuerlig forbedring av kodekvalitet og arbeidsmåte i teamet. Vi elsker verktøy som Slack og Github, og sikrer god kvalitet i leveranser gjennom code reviews og gode deployment pipelines. 

Vi tar derfor ansvar for hele livssyklusen til det vi lager; fra utforskning av problemer og utvikling av løsning, til drift og kontinuerlig forbedring. Vi fokuserer mye på autonomi, arbeidsglede og den smidige måten å jobbe på. Du vil jobbe med forretningskritiske løsninger og bryne deg på mange spennende problemstillinger. Vi liker å jobbe innsiktsbasert for å skape de aller beste løsningene for kundene våre. 

Hva er viktig for å lykkes?  

Aller viktigst er en lidenskap for programmering og en sult etter å stadig lære nye ting og bli bedre. Vi søker både deg som spesialiserer deg på frontend, og deg som trives med å jobbe fullstack. Forhåpentligvis kjenner du deg igjen i flere av punktene under:  

  • Du har relevant utdanning på master- eller bachelornivå og noen års arbeidserfaring som utvikler  

  • Du liker å jobbe allsidig med utvikling. Her går det mye i Node, React, Typescript og Sass på frontend. Backend er det stort sett Java, Kotlin og Spring, men vi har også noen løsninger i .NET. 

  • Du synes gjerne CI/CD (Github Actions), skyplattform (Azure/Kubernetes) eller arkitektur og API-design (REST, GraphQL) er spennende  

  • Kanskje er du spesielt glad i det visuelle, brukervennlighet og universell uforming? Eller du trives med å forstå og implementere avansert forretningslogikk og funksjonalitet? Muligens liker du å strømlinjeforme CI/CD, forbedre webpack-oppsett eller effektivisere våre node dependencies? 

Som person er du inkluderende, optimistisk og løsningsorientert. Du er kvalitetsbevisst og tar ansvar for at både du selv og hele teamet kan være stolte av koden dere leverer.  Og ja – ikke minst bidrar du aktivt til et humørfylt og raust arbeidsmiljø i Gjensidige, hvor vi deler, lærer og gjøre hverandre gode.  

Søknadsfrist: 21.11.2022
Vi behandler søknader fortløpende. For spørsmål om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Capus v/ Sondre Urbye Kjelsrud (986 52 622) eller Ida Kristiansen (452 82 258). 
 

Om Gjensidige:  

I Gjensidige har vi jobbet med å sikre liv, helse og verdier i over 200 år. En av grunnene til at vi har lyktes i så lang tid, er at vi hele tiden jobber med å utvikle oss i takt med – og helst i forkant av – de stadige endringene i forsikringsbransjen og samfunnet ellers. Hos oss vil du være en del av et stort fellesskap som trekker i samme retning mot et tryggere samfunn for alle, hvor du kan være stolt av at vi gjør mange konkrete grep for verden rundt oss. Det fineste vi har er fellesskapet, og det du bringer inn til oss er viktig. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både vår egen trivsel og kundeopplevelser. 

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mer helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

Våre konsulenter

Ida Kristiansen

Rekrutteringsassistent

Sondre Urbye Kjelsrud

Rådgiver research & analyse

Søk på stillingen