Er du en erfaren prosjektleder eller senior prosjektleder som vil ha en nøkkelrolle i vår utbygging?

Er du en erfaren prosjektleder eller senior prosjektleder som vil ha en nøkkelrolle i vår utbygging?
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior prosjektleder
Arbeidgiver:
Nedre Romerike vann- og avløpsselskap IKS (NRVA IKS)
Sted:
STRØMMEN
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Jan Rune Dimmen

Researcher
Vann er samfunnets viktigste næringsmiddel, og rensing av avløpsvann er samfunnets viktigste hygiene- og helsefaktor.

Vil du bidra til rene vassdrag og rent drikkevann til innbyggerne på Nedre Romerike? Vil du jobbe i en fremtidsrettet og miljøfokusert virksomhet – med utfordrende og varierte oppgaver? Vi forvalter, drifter og utvikler avanserte og omfattende prosess- og transportanlegg for å ivareta samfunnskritiske tjenester. Vårt fremtidsmål er å være anerkjent som ledende innenfor vannsektoren. Vi er allerede Romerikes største aktør, og våre prosessanlegg er blant Norges mest moderne og avanserte. Nå gir vi deg muligheten til å være med på å ivareta viktige samfunnsoppgaver.

Arbeidsoppgaver
Som senior prosjektleder har du ansvar for ledelse av forprosjekt, utbyggingsprosjekt og driftsprosjekt. Dette innebærer et ansvar for at prosjekter blir gjennomført mht. kvalitet, fremdrift og økonomi. Videre skal du være en støtte for prosjektledere og prosjektingeniører.
Andre oppgaver inkluderer:
 • Gjennomføre vedtatte mål for prosjektgruppen i samarbeid med prosjektledelsen
 • Bistå gruppeleder med ressurs- og handlingsplaner
 • Rapportering til overordnede
Stillingen har resultatansvar.

Kvalifikasjoner
 • Relevant utdanning på Master- eller Bachelornivå
 • Erfaring og kompetanse innen tekniske fagfelt
 • Minst 10 års erfaring fra prosjekt-, prosjekterings- eller byggeledelse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
Vi søker deg som er selvstendig og proaktiv, i tillegg til løsningsorientert og god arbeidskapasitet. Du er en lagspiller og vil jobbe strukturert og målrettet for å oppnå resultater. Du vil også beskrive deg selv som:
 • Bransjeorientert, som er opptatt av kvalitet på det du leverer
 • Tenker helhetlig og evner å se rom for forbedringer
 • Du trives å jobbe både selvstendig og i team
 • Trives med prosjektansvar

Vi kan tilby
Hos oss kan vi tilby deg spennende og varierte arbeidsoppgaver i en fremtidsrettet og miljøfokusert virksomhet. I NRVA vil du oppleve et trivelig og godt arbeidsmiljø, der vi gir gode muligheter for faglig utvikling. Hos oss vil du få muligheten til å delta aktivt i ulike spennende prosjekter, og være en del av bedriftens beslutningstakinger. Vi kan også tilby deg:
 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktig lønn
 • Sentrale lokaler på Strømmen


For spørsmål om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Capus/ V Steinar Nilsen (991 00 436) eller Jan Rune Dimmen (994 09 622)

Om arbeidsgiveren

Nedre Romerike vann- og avløpsselskap IKS (NRVA) er et nyfusjonert selskap fra 01.01.2023. Vi leverer vann- og avløpstjenester til store deler av Nedre Romerike, og har en omsetning på ca. 330 MNOK og rundt 120 ansatte. Les mer om oss her: http://www.nrva.no/

Sikker vannforsyning og god rensing av avløpsvannet er en avgjørende viktig forutsetning for moderne samfunnsutvikling. Samtidig har vi et ansvar for at utviklingen skjer på en bærekraftig måte, både miljømessig, økonomisk og sosialt. NRVA har som en del av sin strategi at vi skal være klimanøytrale innen 2030.

Våre konsulenter

Jan Rune Dimmen

Researcher

Steinar Nilsen
Partner