Er du Eurofins sin nye Business Controller?

Er du Eurofins sin nye Business Controller?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Business Controller
Arbeidgiver:
Eurofins Food & Feed Testing Norway AS
Sted:
MOSS
Søknadsfrist:
06.12.2022

Hva får du hos oss?
Vi tilbyr en faglig spennende stilling i et profesjonelt og miljøfokusert selskap med hyggelige kollegaer, fine lokaler og konkurransedyktige betingelser. Det er gode muligheter for både faglig og personlig utvikling, i tillegg til gode pensjons- og forsikringsordninger.

Som Business Controller vil du ha muligheten til å sitte i ledergruppen og være en støtte mot ledere, samt involveres i flere prosjekter, inkludert konsernprosjekter.

Arbeidsoppgaver:

 • Bidra som en fagressurs for ledelsen og støtte de i det daglige arbeidet
 • Lønnsomhetsanalyser og benchmarking
 • Budsjettering og forecasting
 • Månedlig regnskapsavslutning
 • Skape forretningsinnsikt gjennom analyse

For å lykkes i denne rollen må du ha:

 • Bachelor- eller mastergrad innen økonomi
 • 1-2 års erfaring innen tilsvarende rolle. Nyutdannede vil også bli vurdert for stillingen.
 • Gode analytiske evner og forretningsforståelse
 • Gode ferdigheter innen Excel i tillegg til generell god tallforståelse 
 • Erfaring med Power BI er en fordel

Til denne rollen ønsker vi deg som er nysgjerrig, engasjert og ivrig etter å lære og utvikle deg. Du har en analytisk og systematisk tilnærming til faget, i tillegg til en strukturert arbeidstilnærming og høy arbeidskapasitet. I tillegg ser vi gjerne at du har følgende egenskaper:

 • Resultatorientert, dynamisk og innovativ
 • Strukturert, ryddig, effektiv og tar ansvar
 • Positiv og omgjengelig, og liker å bidra til ett godt arbeidsmiljø
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Søknadsfrist: 06. desember 2022
Vi behandler søknader fortløpende og anbefaler deg å søke på stillingen ved første anledning.
For spørsmål om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Capus v/ Steinar Nilsen (991 00 436) eller Ida Kristiansen (452 82 258).

Om konsernet: 
Eurofins Scientific er et internasjonalt biovitenskapelig selskap som leverer et unikt utvalg av analysetjenester til kunder på tvers av flere bransjer, for å gjøre livet og miljøet vårt tryggere, sunnere og mer bærekraftig. Fra maten du spiser, via vannet du drikker, til medisinene du er avhengig av – Eurofins samarbeider med de største selskapene i verden for å sikre at produktene de leverer er trygge, ingrediensene deres er autentiske og merkingen er nøyaktig. Eurofins anses å være en global leder innen testing av mat, miljø, farmasøytiske produkter og kosmetikkprodukter samt innen agrovitenskap. Selskapet er også en av de globale uavhengige markedslederne av visse analyser og laboratorietjenester innen genomikk, farmakologi, rettsmedisin, CDMO, avanserte materialvitenskap og som støtte for kliniske studier.
 

Om arbeidsgiveren

Eurofins i Norge har 240 ansatte og omsetter for sirka 400 millioner kroner. Vårt hovedkontor ligger i Moss og vi har i tillegg laboratorier i Oslo, Kristiansand, Klepp, Bergen, Florø, Ålesund, Trondheim, Sortland og Alta. Vi utfører kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser, samt prøvetaking og rådgivning innen områdene miljø, mat/fôr, landbruk og produkter/kjemikalier. Eurofins bygger virksomheten på grunnverdiene kundefokus, kvalitet, kompetanse, lagånd og integritet.
Eurofins-konsernet har de siste 20 årene vært et av de raskest voksende selskapene i verden. Selskapet er børsnotert i Paris, og har et stort fokus på teknologiske innovasjoner og utvikling av laboratorietjenester, og er verdensledende innen deres fagfelt.

Våre konsulenter

Søk på stillingen