Er du GlobalConnect sin nye Sales Executive?

Er du GlobalConnect sin nye Sales Executive?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Sales Executive
Arbeidsgiver:
GLOBALCONNECT AS
Sted:
FORNEBU
Søknadsfrist:
Snarest

Kontakt konsulent

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse

Karina Dørheim

Research Analyst

Vi bygger opp et team som skal være selve spydspissen av B2B salgsavdelingen her i GlobalConnect, og nå ser vi etter den personen som kan være med å toppe laget.

Vi er på jakt etter en erfaren løsningselger til å selge end-to-end Connectivity-løsninger mot det Norske B2B markedet. I denne rollen vil du håndtere salgsprosessen fra start til slutt, noe som vil bety at jobben du legger ned vil ha stor innvirkning for den kommersielle delen av selskapet. Dette er en rolle som krever at du er vandt med å ha kontakt med high level stakeholders, og trives med komplekse salgsprosesser både som lead og som en del av et team. Som Sales Executive vil du være en del av et salgsteam på fem personer med mye erfaring og kompetanse. Vi tror at for å lykkes i denne rollen så må du være både strukturert og målorientert. Vi ønsker at du skal trigges av å drive komplekse salgsprosesser fremover, og forstår de forskjellige fasene i prosessen. Dette er en rolle for personer som evner å identifisere kundens problem, og løse de med bredden i våre løsninger i tett samarbeid med dyktige kolleger.  

Vi har stor tro på frihet under ansvar, og håper at dette er et miljø du vil trives i. Vi er i gang med å bygge et bunnsolid team, som du vil være en viktig del av. Hos oss har vi det gøy på jobb, og høyt under taket. Vi tror at gode kolleger og et samarbeidende miljø vil ha en positiv påvirkning på teamets prestasjoner.

Formelle kvalifikasjoner:

  • Minimum bachelorgrad
  • 3+ års erfaring innen B2B-salg
  • Erfaring fra teknisk løsningssalg
  • Flytende Norsk muntlig og skriftlig
  • Erfaring fra telekom er en fordel, men ikke en nødvendighet

GlobalConnect vil du få muligheten til å utvikle deg både personlig og faglig, samt bli en del av en stadig voksende Nordisk organisasjon. Er du sulten på din neste utfordring innen løsningssalg og ønsker å bli med å bygge en salgsavdeling av ypperste sort? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 150.000 kilometer fiber og 34.400 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT- sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for virksomheter å fokusere på det de virkelig brenner for – din egen virksomhet og vekst. GlobalConnect har over 1600 ansatte og en omsetning på over 500 millioner euro i året.

Våre konsulenter

Arne H. Underdal-Loktu

Partner

Emilia Lundahl Otterhals

Rådgiver Research og Analyse

Karina Dørheim

Research Analyst

Søk på stillingen