Er du vår nye prosjektkoordinator?

Er du vår nye prosjektkoordinator?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektkoordinator
Arbeidsgiver:
Capus AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
9.12.2021

Capus er blant de største leverandørene av rekrutteringstjenester til offentlig sektor. Vi har mange omfattende rammeavtaler og stadig flere oppdrag i offentlig sektor. Vi ønsker derfor å utvide staben med en prosjektkoordinator til vårt team som fokuserer på toppleder- og lederrekrutteringer til noen av landets største offentlige virksomheter.

Hos oss vil du vil jobbe tett noen av bransjens mest erfarne konsulenter og bidra til at våre team når sine mål. Du vil være med å forberede og utforme våre leveranser i anbudskonkurranser til offentlige virksomheter og medvirke til at vi fortsetter å vinne oppdrag. Sammen med våre konsulenter vil du få en sentral rolle i arbeidet med å utforme konkurransedyktige tilbud og administrativ tilrettelegging av rekrutteringsprosesser. 

Vi ser for oss at du er samfunnsorientert og har noe erfaring fra statlig eller kommunal forvaltning. Du må ha evne til å håndtere flere saker samtidig, med høye forventninger til kvalitet og raske leveranser. For at du skal lykkes i rollen er det viktig at du er opptatt av godt språk, og har meget god skriftlig fremstillingsevne på norsk. Du er systematisk, strukturert og nøyaktig, og har et ønske om å levere arbeid av høy kvalitet innenfor ditt ansvarsområde. Du tar ansvar og trives med administrative oppgaver.

Vi ser for oss at dette beskriver deg:

  • Utdanning på minimum bachelornivå, gjerne innen jus eller samfunnsvitenskap
  • Kunnskap om og/eller erfaring fra offentlig virksomhet eller offentlige anbudsprosesser. Nyutdannede kan også søke.
  • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Gode samarbeidsevner og imøtekommende

Personlige egenskaper

  • Initiativrik og stor arbeidskapasitet
  • Selvstendig
  • Løsningsorientert og fleksibel
  • Høy integritet

Hos oss vil du oppleve et inkluderende miljø hvor du blir sett og hørt. Vi er opptatt av, og bidrar til din kompetanseutvikling. Det er høyt under taket og vi strekker oss etter å spille hverandre gode.

Vi ser frem til å lese din søknad om hvorfor du vil bli en del av vårt team og hva du kan bidra med.

Les mer om oss på ww.capus.no.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi behandler søknader fortløpende.
 

Om arbeidsgiveren

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne konsulenter, en av markedets største research- og analyseavdelinger og et dedikert tilbudsteam. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av toppledere, ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre konsulenter

Peder Lund
Seniorrådgiver
Søk på stillingen