Har du over 5 års erfaring i backend, har vi jobben du har sett etter!

Har du over 5 års erfaring i backend, har vi jobben du har sett etter!
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Seniorutvikler
Arbeidsgiver:
Entur AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Kontakt konsulent

Christoffer Røstad

Rådgiver

I Entur har vi lenge hatt fokus på å bygge et sterkt og nytenkende fagmiljø in-house. Dette er en jobb som ikke er gjort over natten, men som vi bygger stein på stein. Vi mener at menneskene er vår største ressurs, og våre utviklere er stadig klare til å ta imot nye kollegaer.

Akkurat nå ser vi etter deg som har 5 års erfaring med utvikling, og som trives med komplekse problemstillinger i et stort domene. Det er en stor fordel om du liker å jobbe med DevOps (CI/CD) ved siden av utvikling. Da blir du kanskje teamets DevOps-mentor og medlem av Enturs fagmiljø (guild) innenfor dette. Sammen med kollegaene dine skal du sørge for at vi utvikler oss; som individ, team og selskap. Vi har alle ansvar for å spille hverandre gode.

Utviklerne våre er fordelt på 20 team som alle jobber smidig, noe organisasjonen og rammene rundt også er tilrettelagt for. Teamene er i stor grad autonome, så du får selvsagt være med på å påvirke valg av teknologi, arbeidsverktøy og ikke minst hvordan teamet skal jobbe for å oppnå målene som du har vært med på å lage.

For å opprettholde kvalitet og innovasjon gjennomfører vi faglige samlinger hvor både faste ansatte og konsulenter samles for deling av fagkompetanse. Vi oppfordrer deg også til å melde deg på et kurs eller en konferanse du ønsker å delta på. Når du kommer tilbake på jobb, har vi lyst til å høre om hva du har lært.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikling med Kotlin, noe Java og noe Kafka.
  • Bidra til at vår Cloud Native Event-baserte mikrotjenestearkitektur blir enda bedre
  • Skissere løsninger i samarbeid med andre
  • Bruke dine styrker til å bidra til økt kompetanse i teamet
  • Optimalisere vårt DevOps-miljø for å gi en bedre utvikleropplevelse for hele teamet

Vi ser etter

  • Du har relevant høyere utdanning. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Det er ønskelig at du har minst 5 års erfaring som utvikler
  • God kjennskap til CI/CD, og interesse for vår teknologi innen dette: Google Cloud Plattform, Terraform,
  • CircleCI og at CD-verktøy som skal settes opp fra skratch

Vi tilbyr

Det et er stort fokus på kultur og arbeidsmiljø i Entur. Du blir del av et team som samarbeider meget bra og som har quiz hver dag. Det finnes gode muligheter for å delta på sosiale begivenheter, enten dette måtte være treningsgruppe, sommerfest eller bokklubb. I Entur finner du gode digitale løsninger og forhold.

Som ansatt hos oss har du stor frihet i valg av utstyr, både operativsystem, mobiltelefon og tilleggsutstyr som tastatur eller mus. Kronen på verket i ansattgoder er selvfølgelig personalbillettordningen: De ansatte hos oss reiser nesten gratis med tog i Norge. I Entur tilbyr vi lønn på nivå med tilsvarende IT-virksomheter, og i tillegg har vi skikkelig god pensjonsordning.

Praktisk informasjon
Inkludering og mangfold er en styrke! Vi ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Om arbeidsgiveren

Entur AS er et statseid tech-aksjeselskap, har ca 260 ansatte og for tiden 150 utviklere, inkludert konsulenter. Entur har en omsetning på i overkant av 400 millioner og avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og på Lillehammer. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo. Entur AS gjør det enklere å reise kollektivt. Vi samler inn rutedata og legger til rette for elektronisk billettering på tvers av kollektivoperatører i hele Norge. Entur selger også togbilletter for alle strekninger i Norge gjennom stasjonsbetjening, kundesenter, billettautomater og digitale kanaler som web og app. Våre ansatte jobber med IT-utvikling og drift, med kundebetjening på togstasjoner og på kundesenter, samt med forretningsutvikling knyttet til fagområder for kollektivtransport og jernbane. Entur tar mål av seg å være kundesentrisk, innovativt, pålitelig og ha enkle løsninger. Flere opplysninger om Entur finner du på www.entur.no

Våre konsulenter

Christoffer Røstad

Rådgiver

Jonas Rambæk

Partner